Ένα άκρως νόστιμο και εύκολο μιλφέιγ λεμόνι έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τρίτης.
Ο σεφ έδειξε στους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» τη διαδικασία.
Yλικά
• 800 γρ. φύλλα Σφολιάτας
• Ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα
Για την κρέμα
• 5 φύλλα ζελατίνης
• 500 γρ. γάλα
• Φλούδες από 1 λεμόνι + ξύσμα από ένα λεμόνι
• 8 κρόκους αυγού
• 180 γρ. ζάχαρη
• 90 γρ. κόρν φλαουρ
• 600 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
• 300 γρ. μασκαρπόνε