Αίγινα: Αυτός είναι ο πατριός που βίαζε την 25χρονη -Συνελήφθη και η μητέρα

Το χρονικό της φρίκης που ζούσε το κορίτσι για χρόνια

Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Μια ζωή κόλαση περνούσε μια νεαρή κοπέλα στην Αίγινα, στα χέρια του πατριού της. Η 25χρονη βρήκε τη δύναμη και κατήγγειλε στις αρχές ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά για χρόνια.

Αίγινα: «Δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά για τον αδελφό μου»

Πίσω από τα χαμογελαστά πρόσωπα των φωτογραφιών και τις εκδρομές, η 25χρονη από πολύ μικρή ηλικία, βίωνε έναν εφιάλτη από τον πατριό της, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην αστυνομία.

Αίγινα: Βιντεοσκοπούσε τις αρρωστημένες τους πράξεις και την εκβίαζε

Το κορίτσι μετά την αποκάλυψη της ιστορίας της νοσηλεύεται στο ψυχιατρείο της Νίκαιας, καθώς είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Αίγινα

Ο πατριός και η μητέρα της 25χρονης συνελήφθησαν

Μέχρι την ηλικία των 18, ο πατριός της φέρεται να ασελγούσε σε βάρος της, ενώ όταν ο 36χρονος ενηλικιώθηκε, άρχισε να τη βιάζει μέσα στο σπίτι τους. Η μητέρα της, όπως υποστήριξε το κορίτσι, δε γνώριζε τίποτα.

«Η μητέρα μου δεν είχε γνώση για όλα αυτά. Δεν ήξερε τίποτα. Αυτός ό,τι έκανε το έκανε κρυφά. Ήταν επίμονος και ζηλιάρης, κάθε φορά που με έβλεπε να βγαίνω με παρέα και η μητέρα μου του πετούσε “σπόντες”…  Εγώ δεν της είχα μιλήσει, γιατί δεν ήθελα να τη στεναχωρήσω. Η μητέρα μου, πάντως, δεν γνώριζε τίποτα και δεν ξέρω καν αν το έχει μάθει, γιατί έχω να τους δω από την Τρίτη το πρωί», είπε η κοπέλα στην Ερτ.

Αίγινα: «Η μητέρα μου δε γνώριζε τίποτα»

Αίγινα: Ο πατριός κατέγραφε τους βιασμούς με το κινητό και την απειλούσε

Τα τελευταία τρία χρόνια, ο 36χρονος μαζί με τη σύντροφό του και τα δύο παιδιά της είχαν μετακομίσει στο Βαθύ της Αίγινας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, πολλοί από τους βιασμούς της 25χρονης έχουν καταγραφεί με το κινητό τηλέφωνο του 36χρονου, ενώ υπήρξαν φορές που της έδινε χρήματα και δώρα για να «εξαγοράσει» τη σιωπή της.

Αίγινα: Πατριός βίαζε την κόρη της συντρόφου του για χρόνια

Η μητέρα του κατηγορούμενου, μιλώντας στο Star, έδειξε έκπληκτη με όσα κατηγορούν τον γιο της: 

«Δεν ξέρω... Η αστυνομία τον έχει πιάσει, θα τον φτιάξει η δικαιοσύνη. Δεν το πιστεύω να το έχει κάνει, δεν το πιστεύω. Πάρα πολύ τα αγαπούσε, τους μεγάλωσε και τους δυο. Εγώ σαν παιδί το μεγάλωσα τίμια».

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Πειραιά και του Τμήματος της Αίγινας έκαναν έφοδο στο σπίτι της οικογένειας και βρήκαν μετάξύ άλλων:

  • 1.500 γραμμ. κάνναβης
  • αεροβόλο πιστόλι
  • πάνω από 18.000 ευρώ
  • 3 ζυγαριές ακριβείας

Εκτός από τον 36χρονο συνελήφθη και η 50χρονη μητέρα της κοπέλας και τη Δευτέρα θα απολογηθεί μαζί με τον πατριό.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top