Αίγινα: Βιντεοσκοπούσε τις αρρωστημένες τους πράξεις και την εκβίαζε

Φρίκη από τις λεπτομέρειες του βιασμού ανήλικης από τον πατριό της

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης της κοπέλας στην Αίγινα, η οποία κατήγγειλε ότι ο πατριός της τη βίαζε και ασελγούσε σε βάρος της από την ηλικία των 14 ετών. 

Όπως αποκάλυψε στην αστυνομία το 25χρονο σήμερα θύμα, ο δράστης βιντεοσκοπούσε τις αρρωστημένες του πράξεις και απειλούσε ότι θα δημοσιοποιήσει το υλικό που είχε στην κατοχή του, αν μιλούσε σε κάποιον.

Φρίκη στην Αίγινα: Συνελήφθη 36χρονος για τον βιασμό της θετής του κόρης

Σύμφωνα με την καταγγελία, όλα ξεκίνησαν πριν από 11 χρόνια, όταν η κοπέλα ήταν μόλις 14 ετών. Αρχικά τη θώπευε και προχωρούσε σε άσεμνες πράξεις σε βάρος της, όμως όταν έκλεισε τα 18 της χρόνια άρχισε να τη βιάζει. Ταυτόχρονα έκανε χρήση και διακίνηση ναρκωτικών, κάτι που γνώριζε και η μητέρα της 25χρονης. 

Όσα βρέθηκαν στο σπίτι του πατριού στην Αίγινα, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε τη θετή του κόρη

Όσα βρέθηκαν στο σπίτι του πατριού στην Αίγινα, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε τη θετή του κόρη

Μετά από τον εφιάλτη των 11 χρόνων, το θύμα αποφάσισε να λυτρωθεί κι έσπασε τη σιωπή της, αποκαλύπτοντας τα πάντα για τον διεστραμμένο πατριό της. 

Θεσσαλονίκη: «Το σπίτι μου είναι τάφος ανοιχτός. Φοβάμαι για το παιδί μου»

Σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ, η κοπέλα αποφάσισε να απαλλαγεί από το χρόνιο μαρτύριο που ζούσε πίσω από τις κλειστές πόρτες του μικρού διαμερίσματος της Αίγινας, στις 13:30 της 5ης Μαρτίου.

Λίγες ώρες πριν ο πατριός για μια ακόμα φορά τη βίασε.  Η 25χρονη κατήγγειλε προφορικά τον πατριό της για γενετήσιες πράξεις – θωπείες σε βάρος της, οι οποίες ελάμβαναν χώρα από το έτος 2013 έως την ενηλικίωσή της, ενώ από την ενηλικίωση και έπειτα για κατ’ εξακολούθηση συνουσία σε βάρος της χωρίς τη συναίνεσή της.

Λαύριo: Συνελήφθη 33χρονος πατριός για τον βιασμό 13χρονης

Επιπρόσθετα, κατήγγειλε τον πατριό της για διακίνηση και χρήση ναρκωτικών, πράξεις που ελάμβαναν χώρα εν γνώσει της μητέρας της.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Αίγινας μετά την καταγγελία της 25χρονης, έκαναν έφοδο στο σπίτι όπου βρήκαν και κατάσχεσαν ποσότητες κάνναβης καταχωνιασμένες σε βάζα και σακουλάκια, τέσσερα μαχαίρια, ζυγαριές ακριβείας, ένα αεροβόλο πιστόλι και 15.000 ευρώ. Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα εσώρουχο της καταγγέλλουσας καθώς και το χρηματικό ποσό των 3.275 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή της.

Αίγινα: Τη βίαζε και μετά της έκανε δώρα για να την καλοπιάσει

Η 25χρονη μετά την καταγγελία οδηγήθηκε σε πραγματογνώμονα – ψυχολόγο για εξέταση. Επανέλαβε όσα αρχικά είχε καταγγείλει, ότι δηλαδή ο πατριός της την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις, τις οποίες βιντεοσκοπούσε για να την απειλήσει. 

Βιασμός 14χρονης Ρέθυμνο: «Ψάξτε στο κινητό της κόρης μου»

Κάποιες φορές μάλιστα, όπως είπε, της έδινε ως αντάλλαγμα χρηματικά ποσά ή δώρα για να την καλοπιάσει και να μη μιλήσει. 

Τελευταία φορά η 25χρονη βιάστηκε στις 5 Μαρτίου και ενημερώθηκε ιατροδικαστής, ώστε να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top