Βιασμός 14χρονης Ρέθυμνο: «Ψάξτε στο κινητό της κόρης μου»

Νέα στοιχεία για το σημείωμα που άφησε ο πατέρας της 14χρονης

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη νέα φρικτή υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης μιας 14χρονης από 12 άνδρες στο Ρέθυμνο. Ο πατέρας του κοριτσιού, μόλις έμαθε τι είχε υποστεί το παιδί του, φέρεται να μην άντεξε κι έβαλε τέλος στη ζωή του. 

Ρέθυμνο: «O πατέρας της το ήξερε», ισχυρίζεται η θεία της 14χρονης

Πριν από έξι μέρες βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του από εισπνοή υγραερίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν πληροφορήθηκε τη φρίκη που βίωσε η 14χρονη, πήρε μια οικογενειακή φωτογραφία και πριν βάλει τέλος στη ζωή του άφησε ένα σημείωμα, στο οποίο φέρεται να έγραψε:

«Ψάξτε το κινητό της κόρης μου. Δεν γνωρίζαμε τίποτα για όσα γίνονταν. Μην πάρετε το παιδί από τη γυναίκα μου, γιατί θα τρελαθεί. Ευχαριστώ την αστυνομία. Δεν αντέχω άλλο. Ψάξτε το κινητό της κόρης μου για να μάθετε την αλήθεια».

Ρέθυμνο: Τι δήλωσε η μητέρα της ανήλικης στο Star για τους βιαστές  

Λίγες μέρες μετά την αυτοκτονία του πατέρα, ήρθε στο φως και η υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης του κοριτσιού. 

Για τον βιασμό της 14χρονης έχει ήδη συλληφθεί ένας 38χρονος Πακιστανός, ο οποίος εργαζόταν στα χωράφια του πατέρα της και φέρεται να ήταν εκείνος που την εξέδιδε.

Ρέθυμνο: Η κυνική ομολογία

Ένας εκ των 12 ανδρών που είναι στο στόχαστρο των Αρχών, μίλησε στο Mega για τη 14χρονη.

«Με την κοπέλα είχαμε βγει δύο φορές, ένα φλερτ ήταν, αυτό μόνο. Με Instagram μιλούσαμε, δέκα μηνύματα ανταλλάξαμε, μετά έφυγε, σταματήσαμε να μιλάμε. Μου είχε πει ότι πάει Γ’ Γυμνασίου», είπε.

Ρέθυμνο: Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται μετά από μια ανώνυμη καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού. 

Κρήτη: «Δεν μπορώ να το αντέξω» - Το σημείωμα του πατέρα της 14χρονης

Η καταγγελία έγινε το καλοκαίρι του 2023 από ένα άτομο που δε θέλησε να αποκαλύψει τα στοιχεία του. Το άτομο αυτό κατήγγειλε ότι η 14χρονη είχε πέσει θύμα συστηματικής σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης από διάφορους άνδρες στην ευρύτερη ορεινή περιοχή στην ενδοχώρα του Ρεθύμνου. Όλοι οι άνδρες που εμπλέκονται στην υπόθεση είναι ενήλικοι, αλλοδαποί και ημεδαποί.

Ρέθυμνο: Συνδέεται η αυτοκτονία του πατέρα με τους βιασμούς της 14χρονης;

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία της περιοχής και ακολούθησε έρευνα, από την οποία προέκυψε η εμπλοκή 12 ατόμων. Η 14χρονη εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο, στην οποία και αποκάλυψε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον 38χρονο Πακιστανό και είχε υποστεί γενετήσιες πράξεις από τους υπόλοιπους. 

Κρήτη: Αυτοκτόνησε ο πατέρας της 14χρονης που έπεσε θύμα πολλαπλών βιασμών

Σε έρευνα που έγινε στα τέλη Ιανουαρίου στο σπίτι του δράστη, που φέρεται να βίασε το κορίτσι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα κι ένα φυσίγγιο πιστολιού. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top