Κρήτη: «Δεν μπορώ να το αντέξω» - Το σημείωμα του πατέρα της 14χρονης

12 οι κατηγορούμενοι για τον βιασμό του κοριτσιού

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής Πάμε Δανάη / Βίντεο Mega

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών και δικαστικών Αρχών στο Ρέθυμνο μετά τις καταγγελίες ότι 14χρονη από τον Μυλοπόταμο έπεσε θύμα επανειλημμένων βιασμών από τουλάχιστον 12 ενήλικες. Ο πατέρας της όταν έμαθε τη φρίκη που ζούσε το παιδί του έβαλε τέλος στη ζωή, όπως ανέφερε σε σημείωμα που άφησε.

Ρέθυμνο: Συνδέεται η αυτοκτονία του πατέρα με τους βιασμούς της 14χρονης;

Ο 50χρονος αυτοκτόνησε πριν από πέντε ημέρες. Βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, έχοντας εισπνεύσει υγραέριο. Ο θάνατός του θεωρείται αυτοκτονία, καθώς είχε αφήσει σημείωμα, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Κρήτη: Αυτοκτόνησε ο πατέρας της 14χρονης που έπεσε θύμα πολλαπλών βιασμών

«Το σημείωμα έλεγε ότι “έμαθα αυτά τα γεγονότα για την κόρη μου και δεν μπορώ να τα αντέξω. Ευχαριστώ την αστυνομία για ό,τι έκανε. Σας παρακαλώ μην πάρετε το παιδί από τη μάνα του, δεν μπορώ να τα διαχειριστώ όλα αυτά και λόγω της κατάθλιψής μου προβαίνω στο γεγονός που έγινε”», φέρεται να έγραφε στο εν λόγω σημείωμα, σύμφωνα με συγγενή της οικογένειας που μίλησε στο Mega.

Κρήτη: Πώς ήρθε στο «φως» η υπόθεση

Η έρευνα για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της ανήλικης ήρθε στο «φως» μετά από μια ανώνυμα καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού. 

Οι διωκτικές αρχές κινητοποίηθηκαν πριν από περίπου έξι μήνες και, σύμφωνα με τα στοιχεία, εμπλέκονται συνολικά 12 άτομα. Ανάμεσά τους ένας 38χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, που συνελήφθη μετά από έρευνα στο σπίτι του. Απολογήθηκε και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Για τους υπόλοιπους 11 -10 Ελληνες και ένας αλλοδαπός- έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία και την υπόθεση χειρίζεται η ανακρίτρια Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με το περιεχόμενο της δικογραφίας, οι 12 άνδρες αναμένεται να κληθούν για να δώσουν εξηγήσεις. Αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες του βιασμού και της γενετήσιας πράξης σε ανήλικο άτομο, από το 2022 έως και πρόσφατα.

Ωστόσο, ο φάκελος της υπόθεσης παραμένει ανοικτός με την υποδιεύθυνση ασφαλείας Ρεθύμνου να ερευνά κάθε πτυχή της.

Το κορίτσι στηρίζεται ψυχολογικά από ειδικούς επιστήμονες και ψυχολόγους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top