Ρέθυμνο: Συνδέεται η αυτοκτονία του πατέρα με τους βιασμούς της 14χρονης;

Προκλητικοί δύο από τους συλληφθέντες - Έκαναν λόγο για συναίνεση

Βιασμός 14χρονης στο Ρέθυμνο: Νέα διάσταση μετά τον θάνατο του πατέρα/ βίντεο ΣΚΑΪ

Την κοινή γνώμη έχει σοκάρει η υπόθεση βιασμού 14χρονης στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου. Το ανήλικο κορίτσι είχε πέσει θύμα των άρρωστων ορέξεων, εδώ και δύο χρόνια, τουλάχιστον 12 ανδρών - δύο αλλοδαπών και 10 Ελλήνων- οι οποίοι έχουν συλληφθεί. 

Κρήτη: «Μαμά, ό,τι άκουσες, αυτό είναι» - Η μητέρα της 14χρονης στο Star

Το οικογενειακό δράμα συνεχίζεται με τον θάνατο του πατέρα της 14χρονης. Η είδηση έγινε γνωστή χθες. Ο 50χρονος για τον οποίο είχε εκδοθεί και missing alert, βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, στο χωριό Μάζες, πριν από πέντε ημέρες. Φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του, εισπνέοντας υγραέριο από φιάλη. 

Κρήτη: Αυτοκτόνησε ο πατέρας της 14χρονης που έπεσε θύμα πολλαπλών βιασμών

«Μου ζήτησε λεφτά να βάλει πετρέλαιο, επειδή ήθελε να πάει στην οικογένεια από πάνω να τους δει, να τους μιλήσει, δεν ξέρω. Βγήκε και δεν ξαναγύρισε πίσω», είπε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η μητέρα της 14χρονης. 

Η μητέρα της 14χρονης μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Δεν έχει γίνει ξεκάθαρο αν ο πατέρας άφησε σημείωμα πριν βάλει τέλος στη ζωή του κι αν άφησε τι έγραφε σε αυτό. Δύο εβδομάδες πριν την εξαφάνισή του, είχε γίνει έρευνα στο σπίτι όπου διέμενε ο ίδιος με τη 14χρονη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, oπότε γνώριζε για την υπόθεση. Οι αστυνομικοί δεν ξέρουν αν η αυτοχειρία έχει σχέση με την υπόθεση ή όχι, ωστόσο ερευνούν κάθε ενδεχόμενο.

Η υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης της ανήλικης ξεκίνησε να ερευνάται πέρυσι το καλοκαίρι, όταν έγινε μία ανώνυμη καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ρέθυμνο: Προκλητικοί δύο από τους συλληφθέντες - Έκαναν λόγο για συναίνεση

Ο Πακιστανός που συνελήφθη για τη σεξουαλική κακοποίηση της 14χρονης φέρεται να υποστήριξε ότι στην επαφή που είχε με την 14χρονη, η ίδια συναίνεσε να συνευρεθούν, όπως μεταδίδει το goodnet.gr. 

Στο ίδιο κλίμα κι ένας 19χρονος εμπλεκόμενος, ο οποίος μίλησε χθες στο στο Star και τη Γεωργία Χάρδα. Υποστήριξε ότι έβγαιναν με τη 14χρονη για λίγο καιρό και ότι ουδέποτε υπήρξε πληρωμή. «Τη γνώρισα πέρυσι. Μου είχε πει ότι πάει πρώτη Γυμνασίου, μάλιστα μου ανέφερε ότι έχει μείνει δύο χρονιές στην ίδια τάξη. Υπολόγιζα ότι είναι περίπου 15 ετών. Για λίγο διάστημα βγαίναμε, δεν υπήρξε όμως ποτέ πληρωμή. Γνώριζα τον πατέρα της, αλλά δεν ήξερα ότι ήταν η κόρη του. Κάποια στιγμή χαθήκαμε, όταν της έστειλα μήνυμα, ένα συγγενικό της πρόσωπο μου είπε να μην την ξαναενοχλήσω», είπε χαρακτηριστικά.

Επισημαίνεται ωστόσο, ότι όταν πρόκειται για ανήλικα άτομα δεν υπάρχει συναίνεση. Οι σεξουαλικές πράξεις με ανήλικο είναι παράνομες και επομένως διώκονται.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top