Λαύριo: Συνελήφθη 33χρονος πατριός για τον βιασμό 13χρονης

Εκμεταλλευόταν την απουσία της μητέρας της και ασελγούσε πάνω της

Λαύριο: Συνελήφθη 33χρονος για βιασμό και ασέλγεια της θετής του κόρης- ρεπορτάζ Κατερίνας Ρίστα στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Σοκ προκαλεί νέα υπόθεση βιασμού ανήλικου παιδιού, που έρχεται στο φως μετά την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 33χρονου στο Λαύριο, μετά από καταγγελία για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης.

Πατήσια: Προφυλακίστηκε ο 56χρονος για τον βιασμό της κόρης της συντρόφου

Η καταγγελία αφορά στο χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο 2022 έως τον Μάιο 2023, στις περιοχές της Εύβοιας και Αττικής όπου διέμεναν οικογενειακώς. Ο άνδρας ενώ είχε υπό την επίβλεψη του την ανήλικη, φέρεται να εκεμταλλευόταν την απουσία της μητέρας της και να κακοποιούσε το 13χρονο σήμερα κορίτσι.

Ρόδος: Κατηγορείται για βιασμό & ασέλγεια σε βάρος του 7χρονου ανιψιού του

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη 33χρονος ημεδαπός, δυνάμει σχετικού Εντάλματος Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών, για υπόθεση που αφορά σε διάπραξη γενετήσιων πράξεων.

Ειδικότερα, ο 33χρονος, σύμφωνα με καταγγελία που πραγματοποιήθηκε, το χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο 2022 έως τον Μάιο 2023, στις περιοχές της Εύβοιας και Αττικής όπου διέμεναν οικογενειακώς, ενώ είχε υπό την επίβλεψη του ανήλικη ημεδαπή, εκμεταλλευόμενος την απουσία της μητέρας της και καταχρώμενος την εμπιστοσύνη της, ενέργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης.

Σε βάρος του 33χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για βιασμό και  κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη, ενώ η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Αττικής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top