Αίγινα: «Δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά για τον αδελφό μου»

Ο αδελφός του 36χρονου δεν εμφανίζεται βέβαιος για την αθωότητά του

Νέες πληροφορίες για την αδιανόητη υπόθεση της Αίγινας φέρνει σήμερα (7/3) στο φως η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Σε τηλεφωνική επικοινωνία, ο πατέρας αλλά και ο αδελφός του κατηγορούμενου μιλούν για τον άνδρα που φέρεται να βίαζε τη θετή του κόρη και να βιντεοσκοπούσε τις αρρωστημένες του πράξεις. 

Φρίκη στην Αίγινα: Συνελήφθη 36χρονος για τον βιασμό της θετής του κόρης

Όπως αποκάλυψε στην αστυνομία το 25χρονο -σήμερα- θύμα, ο δράστης την απειλούσε ότι θα δημοσιοποιήσει το υλικό που είχε στην κατοχή του, αν αποκάλυπτε την αλήθεια σε κάποιον. Σύμφωνα με την καταγγελία, όλα ξεκίνησαν πριν από 11 χρόνια, όταν η κοπέλα ήταν μόλις 14 ετών. 

Αίγινα: «Ο γιος μου δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο»

Ο πατέρας του 36χρονου μιλά στην εκπομπή για το παιδί του και εμφανίζεται σίγουρος πως είναι αθώο. «Είχε παντρευτεί με μία αλβανίδα που έχει δύο παιδιά. Το ένα είναι παντρεμένο τώρα, και το άλλο στο σπίτι», λέει αρχικά και προσθέτει «Δεν πιστεύω αυτά για τα οποία τον κατηγορούν. Δεν τα έχει κάνει αυτά ο γιος μου». 

Αίγινα: Βιντεοσκοπούσε τις αρρωστημένες τους πράξεις και την εκβίαζε

Παράλληλα, ο ίδιος αποκαλύπτει πως στον γάμο του ο γιος του ήταν καλά και δεν αντιμετώπιζε προβλήματα. Μάλιστα, λέει ότι έκανε όλα τα χατίρια στα παιδιά της συζύγου του. 

Αίγινα: «Όταν κλείνει η πόρτα, κανείς δεν ξέρει τι γίνεται από πίσω»

Απ' την άλλη μεριά, ο αδελφός του 36χρονου δεν εμφανίζεται το ίδιο βέβαιος για την αθωότητά του, τονίζοντας ότι «Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι με τη μία κόρη είναι όλο αγάπες, και με την άλλη έγινε αυτό. Φαίνεται λίγο απίθανο, αν το σκεφτείς». 

«Θέλω να πιστεύω ότι δεν το έχει κάνει, αλλά το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω για κανέναν», λέει χαρακτηριστικά. 

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top