Αίγινα: «Η μητέρα μου δε γνώριζε τίποτα»

Το 25χρονο, σήμερα, θύμα αποκαλύπτει ότι ο πατριός της δρούσε κρυφά

Νεαρή ηλικίας 25 ετών σήμερα κατήγγειλε τον πατριό της για την σεξουαλική κακοποίησή της από την ηλικία των 14 στην Αίγινα. Το κορίτσι μίλα για την ανάμειξη της μητέρας στην υπόθεση, ενώ αναφέρεται και στον σύντροφό της που προέβαινε στις αρρωστημένες αυτές πράξεις. 

«Η μητέρα μου δεν είχε γνώση για όλα αυτά. Δεν ήξερε τίποτα. Αυτός ό,τι έκανε το έκανε κρυφά. Ήταν επίμονος και ζηλιάρης κάθε φορά που με έβλεπε να βγαίνω με παρέα και η μητέρα μου του πετούσε “σπόντες” για να καταλάβει γιατί είναι έτσι. Εγώ δεν της είχα μιλήσει γιατί δεν ήθελα να τη στεναχωρήσω. Η μητέρα μου, πάντως, δεν γνώριζε τίποτα και δεν ξέρω καν αν το έχει μάθει γιατί έχω να τους δω από την Τρίτη το πρωί», είπε το 25χρονο θύμα. 

Αίγινα: «Δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά για τον αδελφό μου»

Αίγινα: Το χρονικό 

Σύμφωνα με την καταγγελία, όλα ξεκίνησαν πριν από 11 χρόνια. Αρχικά τη θώπευε και προχωρούσε σε άσεμνες πράξεις σε βάρος της, όμως όταν έκλεισε τα 18 της χρόνια άρχισε να τη βιάζει. Ταυτόχρονα έκανε χρήση και διακίνηση ναρκωτικών, εν γνώσει της μητέρας της. 

Μετά από τον εφιάλτη των 11 χρόνων, το θύμα αποφάσισε να τα πει όλα, αποκαλύπτοντας τα πάντα για τον διεστραμμένο πατριό της. 

Αίγινα: Βιντεοσκοπούσε τις αρρωστημένες τους πράξεις και την εκβίαζε

Σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ, η κοπέλα αποφάσισε να απαλλαγεί από το χρόνιο μαρτύριο που ζούσε πίσω από τις κλειστές πόρτες του μικρού διαμερίσματος της Αίγινας, στις 13:30 της 5ης Μαρτίου.

Φρίκη στην Αίγινα: Συνελήφθη 36χρονος για τον βιασμό της θετής του κόρης

Λίγες ώρες πριν ο πατριός για μια ακόμα φορά τη βίασε.  Η 25χρονη κατήγγειλε προφορικά τον πατριό της για γενετήσιες πράξεις – θωπείες σε βάρος της, οι οποίες ελάμβαναν χώρα από το έτος 2013 έως την ενηλικίωσή της, ενώ από την ενηλικίωση και έπειτα για κατ’ εξακολούθηση συνουσία σε βάρος της χωρίς τη συναίνεσή της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top