Παλαιοχριστιανός: «Παλαιοημερολογίτης ιερέας ο πατέρας του εγγονού του»

Πώς εμπλέκεται ο πάτερ Κλεομένης;

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την οικογένεια παλαιοχριστιανών που ζούσαν σε λαγούμι στην ορεινή Κορινθία. 

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1, το βρέφος που ζούσε στο λαγούμι και φέρεται να είναι παιδί της μεγαλύτερης κόρης του 45χρονου, δεν έχει δηλωθεί στο ληξιαρχείο. 

Παλαιοχριστιανός: Λαγούμι τέλος – Ψάχνει σπίτι και δουλειά

Μάλιστα στην εκπομπή «Το Πρωινό» αναφέρθηκε το πρόσωπο του πατέρα Κλεομένη, τον οποίο φέρεται ο 45χρονος να κατονόμασε ως πατέρα του εγγονού του στην αστυνομία. 

Παράλληλα, ο Ανδρέας Καραγιάννης από το ekklisiaonline αρκέστηκε να πει ότι ο πατέρας του βρέφους είναι παλαιοημερολογίτης ιερέας, ο οποίος ήταν πολύ κοντά στην οικογένεια και τους είχε υπό τις φτερούγες του. 

Παλαιοχριστιανός: Τι Αποκαλύπτουν Συγγενείς Του Μανώλη

Παλαιοχριστιανοί: «Δε με αφήνουν να δω τον γιο μου για να μην τους καταγγείλω»

Ο 45χρονος παλαιοχριστιανός βρέθηκε και χθες το απόγευμα έξω από το νοσοκομείο «Παίδων» και μίλησε στον ΑΝΤ1 για τις συνθήκες κράτησης του παιδιού του. 

«Δύο αστυνομικοί πάνοπλοι φυλάνε τον γιο μου και τον πάνε αγκαζέ στην τουαλέτα, ένα 15χρονο παιδί θέλουν να το διαλύσουν. Τι ρεβανσισμός είναι αυτός, παραπέμπει σε άλλα καθεστώτα. Δεν τον προφυλάσσουν έτσι, αλλά θα τον τρελάνουν», είπε.

Παλαιοχριστιανοί: Η σύζυγος του Μανώλη «έσπασε» τη σιωπή της στο Star

Σε ερώτηση δε για το αν γνωρίζει πού είναι η σύζυγός του και τα παιδιά τους απάντησε:

«Ευτυχώς που κρύφτηκε εκεί που κρύφτηκε γιατί διαφορετικά θα είχαμε τέσσερα παιδιά στο Παίδων που είναι και πιο μικρά. Τα άλλα τα παιδιά είναι πιο μικρά. Φανταστείτε να είχαμε ένα 5χρονο να το συνοδεύουν αστυνομικοί για να πάει στην παιδική χαρά. Ανήκουστα πράγματα».

Ο ίδιος, μάλιστα, εκτίμησε πως υπάρχουν άλλοι λόγοι που δεν τον αφήνουν να δει τον 15χρονο γιο του. 

Κορινθία: Ο παλαιοχριστιανός εξηγεί γιατί δε στέλνει τα παιδιά στο σχολείο

«Προφανώς δεν ήθελαν να πάω να δω την κατάσταση για να μην τους καταγγείλω. Απείλησε ένας αστυνομικός το παιδί ότι αν τρέξει να φύγει, θα το πυροβολήσει. Αυτά μου τα είπε η κόρη μου που συνοδεύει το παιδί μέσα και κατάλαβα γιατί δε με αφήνουν ούτε να επικοινωνήσω μαζί του. Εδώ μιλάμε για συνθήκες Κολομβίας. Ο ρεβανσισμός της αστυνομίας, όλο τον ανδρισμό και τον επαγγελματισμό της θα τον βγάλει σε ένα 15χρονο παιδί;», είπε.

Παλαιοχριστιανοί: «Η κόρη μου δε σκότωσε και τον Νταβέλη»

Παρέμβαση στον ΑΝΤ1 έκανε και ο πεθερός του παλαιοχριστιανού και πατέρας της γυναίκας που έχει εξαφανιστεί με τα παιδιά της. 

Όπως είπε η κόρη του δεν έκανε κάτι κακό. «Δε σκότωσε και τον Νταβέλη», είπε χαρακτηριστικά. 

Ελεύθερος μέχρι τη δίκη ο παλαιοχριστιανός - «Χάρη τους κάνω που εργάζομαι»

Έτεινε μάλιστα και χείρα βοηθείας προς την κόρη του, λέγοντας πως τα παιδιά πρέπει να πάνε σχολείο. 

«Το ότι δε φέρνει τα παιδιά στο σχολείο είναι σημαντικό. Μπορεί να έχουμε διαφορές, μπορεί να έχουμε προστριβές, από εκεί και πέρα θέλω να εμφανιστεί να τη δω και εγώ, ότι είναι καλά πάνω απ’ όλα. Να είναι καλά θέλω πάνω απ’ όλα και αυτή και τα παιδιά της. Εκείνη αν μας πάρει τηλέφωνο, τα τηλέφωνά μου ότι τα έχει», είπε και πρόσθεσε:

«Δεν παύει να είμαστε γονείς, ό,τι και να μας έκανε, ό,τι και να ειπώθηκε, εντάξει. Αν νοικιάσουν ένα σπιτάκι και μένουν όλοι μαζί, δε θα τους πάρουν τα παιδιά. Είναι δύσβατη η περιοχή, να στείλουν τα παιδιά στο σχολείο».

Κόρινθος: Παλαιοχριστιανός, αλλά με προφίλ στο Facebook και το YouTube

Παράλληλα, κάλεσε τη Σεβαστή «να φανερωθεί, γιατί όσο κρύβεται πιστεύω ότι είναι χειρότερη η κατάσταση».

Όσον αφορά στον γαμπρό του τόνισε: «Μπορεί να είχαμε θρησκευτικές διαφορές, άλλες διαφορές δεν είχαμε. Εμείς πηγαίναμε στην εκκλησία την παλαιοημερολογίτικη, εκείνος δεν ερχόταν στη δική μας. Όπως βαπτίσαμε τα παιδιά, όπως έγινε ο γάμος. Φύγανε για δικούς τους λόγους πιο πολύ. Δεν έφυγαν γιατί πιαστήκαμε στα χέρια, δεν πιαστήκαμε στα χέρια. Εξαφανίστηκαν και δεν επικοινώνησαν μαζί μας. Αυτό είναι το παράπονό μας».

Αδελφή παλαιοχριστιανού: «Βάζω το χέρι μου στη φωτιά για τον Μανώλη!»

Παλαιοχριστιανοί: «Στενοχωριέμαι που δε μιλώ με την αδελφή μου»

Στον ΑΝΤ1 μίλησε και ο αδελφός της συζύγου του 45χρονου παλαιοχριστιανού. 

«Έχουν μιλήσει όλοι, η μητέρα μου, ο πατέρας μου και έχουν πει τη γνώμη τους. Θα ήθελα να με σεβαστείτε και να καταλάβετε γιατί για μένα είναι λεπτό το ζήτημα όλο αυτό με την αδελφή μου. Το μόνο που θα ήθελα να πω είναι πως απλά θέλω να είναι καλά όλοι τους», είπε και συνέχισε:

Κόρινθος: Ο 45χρονος έκανε τηλεργασία με μισθό 1.018 ευρώ

«Στενοχωριέμαι πως δε μιλάω μαζί με τη Σέβη, αλλά τα πράγματα ήρθαν έτσι στη ζωή και χώρισαν οι δρόμοι μας. Εύχομαι κανένας γονιός και κανένας αδελφός ή αδελφή να μη νιώθει την απώλεια τόσα χρόνια. Με τον μόνο άνθρωπο που θα ήθελα να μιλήσω είναι η αδελφή μου. Να την ακούσω, έχουμε πολλά να πούμε. Θα καταλάβω».

Γυναίκα Παλαιοχριστιανού: «Φοβάμαι για εμένα και την οικογένειά μου»

Τέλος, η σύζυγος του 45χρονου εξομολογήθηκε ότι αισθάνεται φόβο για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η οικογένειά της. 

Κόρινθος: Ψάχνουν τα παιδιά των παλαιοχριστιανών - Ερευνάται η αιμομιξία

«Φοβάμαι για εμένα και την οικογένειά μου, η κατάστασή μου είναι κρίσιμη και δεν τη σέβεται κανείς. Το μυαλό μου είναι στον γιο μου που είναι μόνος του και δεν μπορώ να τον βοηθήσω. Περιμένω τη δίκη για να ξεκαθαρίσουν όλα και να τελειώνει όλο αυτό που βιώνει άδικα η οικογένειά μου. Θέλω να βρω την οικογένειά μου», είπε στον ΑΝΤ1.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top