Ελεύθερος μέχρι τη δίκη ο παλαιοχριστιανός - «Χάρη τους κάνω που εργάζομαι»

Ο 45χρονος επικαλείται αναπηρία και αρνείται τη διενέργεια DNA

Ελεύθερος αφέθηκε, μέχρι να γίνει η δίκη του, ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών που ζούσε στην ορεινή Κορινθία με την οικογένειά του χωρίς ρεύμα και νερό. 

Ο 45χρονος έδωσε την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στο αυτόφωρο μονομελές δικαστήριο της Κορίνθου έγγραφο στο οποίο αναφέρεται ότι πάσχει από ψυχιατρικό νόσημα και έχει ποσοστό αναπηρίας 67%. 

Κόρινθος: Παλαιοχριστιανός, αλλά με προφίλ στο Facebook και το YouTube

Μάλιστα, ζήτησε να εξεταστεί από πραγματογνώμονα, όμως το αίτημά του δεν έγινε δεκτό. Ο ίδιος υποστηρίζει, ακόμα, πως είχε περάσει από σχετική επιτροπή το 2020, όμως με την έλευση της πανδημίας δεν μπόρεσε να ανανεώσει τα έγγραφα. 

Κόρινθος: «Χάρη κάνω στο κράτος που εργάζομαι με αναπηρία»

Κατά την έξοδό του από το αυτόφωρο ο 45χρονος ανέφερε ότι λόγω της αναπηρίας που έχει, θα μπορούσε να είχε πάρει σύνταξη και ότι «κάνει και χάρη στο Δημόσιο που εξακολουθεί να εργάζεται». 

Τέλος, απευθυνόμενος στον κόσμο μέσα από τις κάμερες που βρίσκονταν στο σημείο είπε:«Αδέρφια, δεν σας ακούνε, γυρίστε τους την πλάτη… Έρχεται μια κοινωνία που σε έχει καταστρέψει και ύστερα ζητάει τα ρέστα τι δεν έκανες καλό. Δεν αρνήθηκα μόνο τη διενέργεια DNA, αρνήθηκα και τη βιομετρική εξέταση λόγω της πίστης μου».

.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top