Παλαιοχριστιανοί: Η σύζυγος του Μανώλη «έσπασε» τη σιωπή της στο Star

Πότε θα εμφανιστεί και τι υποστηρίζει για την αιμομιξία

Τι είπε η σύζυγος του Μανώλη στο Star

Μυστήριο καλύπτει το πού βρίσκονται η έγκυος σύζυγος και τα δύο ανήλικα παιδιά ηλικίας 6 και 13 ετών του παλαιοχριστιανού Μανώλη.

Κορινθία: Ο παλαιοχριστιανός εξηγεί γιατί δε στέλνει τα παιδιά στο σχολείο

Η σύζυγος, παρά το γεγονός ότι είναι άφαντη, όρισε δικηγόρο και μάλιστα διαφορετικό από αυτόν που εκπροσωπεί τον πατέρα. 

Παλαιοχριστιανός: Δεν τον άφησαν πάλι να δει τον 15χρονο γιο του στο Παίδων

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και η Τασούλα Παπανικολάου εξασφάλισαν την πρώτη αποκλειστκή δήλωση της συζύγου του παλαιοχριστιανού:

«Πρέπει να προστατευθώ εγώ και τα παιδιά μου. Βρεθήκαμε στο μάτι του κυκλώνα και δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό. Όλη η οικογένεια είμαστε ενωμένοι».

Παλαιοχριστιανοί: Τι είπε η σύζυγος του Μανώλη στο Star

Στο ερώτημα γιατί δεν εμφανίζεται, η απάντηση μέσω του δικηγόρου της είναι ότι φοβάται πως λόγω της δημοσιότητας και της υπόθεσης, όπως έχει εξελιχθεί, θα διαλυθεί η οικογένειά τους.

Κορινθία: Δημοτική υπάλληλος στον.. Ωρωπό η σύζυγος του παλαιοχριστιανού

Πότε θα εμφανιστεί η σύζυγος του «παλαιοχριστιανού»

Υπάρχει όμως μία σημαντική παράμετρος. Είναι μία έγκυος γυναίκα που έχει μαζί της δύο ανήλικα παιδιά. Πώς συντηρούνται; Είναι σε ασφαλές περιβάλλον; Ο Μανώλης ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει πού βρίσκονται. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η μητέρα θα εμφανιστεί τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα την Τρίτη. Δικάζεται για απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και σωματικές βλάβες, για όσα έγιναν στο λαγούμι στις 12 Φεβρουαρίου. 

Η γυναίκα στηρίζει τον σύζυγό της και αποκλείει οποιοδήποτε ενδεχόμενο αιμομιξίας, όπως ανέφερε στο Star ο δικηγόρος της, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top