Παλαιοχριστιανός: Δεν τον άφησαν πάλι να δει τον 15χρονο γιο του στο Παίδων

«Στο τέλος θα μου πάρουν και τα ρούχα που φοράω» δήλωσε

Πριν λίγο έφτασε στο Νοσοκομείο Παίδων και πάλι ο 45χρονος Παλαιοχριστιανός Μανώλης, ο οποίος είχε συλληφθεί στην Κόρινθο πριν λίγες ημέρες, σε  μία νέα προσπάθεια να του επιτρέψουν να δει το παιδί του, όπως μετέδωσε ο Γιάννης Σωτηρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, μετά τη χθεσινή άρνηση.   

Κορινθία: Δημοτική υπάλληλος στον.. Ωρωπό η σύζυγος του παλαιοχριστιανού

Όπως ανέφερε, ο 45χρονος έφτασε στο νοσοκομείο με σκοπό να δει τα δύο του παιδιά, τον 15χρονο γιο του που φιλοξενείται εδώ με εισαγγελική εντολή και την 19χρονη κόρη του που συνοδεύει τον αδελφό της. 

Ο φύλακας όμως δεν του επέτρεψε την είσοδο στο νοσοκομείο Παίδων, καθώς βρίσκεται σε ισχύ η εισαγγελική εντολή και ο ίδιος θα πρέπει να βρει σπίτι και να δηλώσει πού θα μένει με τον γιο του.  

45χρονος Παλαιοχριστιανός: Ψέματα όσα λένε για μένα και τα παιδιά

Ο 45χρονος επιμένει στην άρνησή του να μην δώσει δείγμα DNA στις αρχές, καθώς αυτό όπως τονίζει είναι αντίθετο με τις πεποιθήσεις του.

Επίσης για ακόμη φορά είπε ότι δεν γνωρίζει που βρίσκονται τα υπόλοιπα παιδιά του και τη σύζυγό του.

Μάλιστα σε δηλώσεις του μετά τη νέα άρνηση να μπει στο Παίδων ανέφερε ότι «σε λίγο θα μου πάρουν και τα ρούχα που φοράω, δεν αξίζουν βέβαια γιατί είναι από τη στάνη αλλά κάτι θα βρουν»…  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top