Αδελφή παλαιοχριστιανού: «Βάζω το χέρι μου στη φωτιά για τον Μανώλη!»

Άφαντη η μητέρα και τα παιδιά - Αρνείται το τεστ DNA ο 45χρονος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των Παλαιοχριστιανών καθώς η Εισαγγελέας Κορίνθου διέταξε να γίνει τεστ DNA στην οικογένεια, ωστόσο ο πατέρας αρνείται.

Η αδελφή του πατέρα μίλησε αποκλειστικά στο Star και τον Γιάννη Σωτηρόπουλο. Εμφανίζεται απόλυτη για τον χαρακτήρα του παλαιοχριστιανού αδελφού της, όταν ερωτάται για τις φήμες περί αιμομοιξίας. «Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, βάζω το χέρι μου στη φωτιά! Ο αδελφός μου είναι δάσκαλος μουσικής, συναστράφηκε με παιδιά» υποστήριξε. 

Πώς ο παλαιοχριστιανός εργαζόταν στην Ερέτρια ενώ έμενε στην Κόρινθο

Ωστόσο ο 45χρονος ακόμα και μέσα από τα κελιά των κρατητηρίων της Κορίνθου, δεν είναι συνεργάσιμος με τις Αρχές. Παρότι η εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια εξέτασης DNA για ν΄αποκλειστεί το ενδεχόμενο της αιμομοιξίας, ο ίδιος το αρνείται πεισματικά, για λόγους, όπως ισχυρίζεται, πεποθήσεων.

Η αδελφή του τον καλεί μέσω του Star να αλλάξει γνώμη και να δώσει τελικά τη συγκατάθεση του για την εξέταση DNA. «Καλά θα κάνει για ν΄αποδειχτεί η αλήθεια ότι δεν είναι έτσι. Ότι τα παιδιά...έλα Παναγία μου, δεν το χωράει το μυαλό μου, πρέπει να έχεις πολύ άρρωστο μυαλό για να σκεφτείς κάτι τέτοιο». 

Άφαντη η μητέρα και τα παιδιά

Άκαρπες έως τώρα είναι οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό της μητέρας και των παιδιών, αν και φημολογείται ότι κρύβονται σε μοναστήρι παλαιοημερολογιτών στη Θεσσαλία. Τους αναζητούν παντού, ωστόσο, όπως ισχυρίζονται συγγενικά τους πρόσωπα, κρύβονται καθώς φοβούνται μην χάσουν την επιμέλεια των ανήλικων παιδιών τους. 

Κόρινθος: Πληροφορίες ότι τα παιδιά βρίσκονται σε μοναστήρι

Η νονά του εξάχρονου κοριτσιού της οικογένειας, απευθύνει έκκληση μέσω του Star, η μητέρα με τα παιδιά να εμφανιστούν άμεσα στις Αρχές. «Σας καλώ να δώσετε τα παιδιά σ’ αυτούς που σας τα ζητούν. Θα γίνουν όλες οι διαδικασίες όπως πρέπει και δεν έχεις σκοπό κανένας, ούτε τα παιδιά σας να σας τα πάρουν, ούτε κακό να σας κάνουν, ούτε τίποτα. Απλώς αυτό που κάνετε είναι σε βάρος σας».

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top