Κόρινθος: Πληροφορίες ότι τα παιδιά βρίσκονται σε μοναστήρι

Τεστ DNA για όλα τα παιδιά των παλαιοχριστιανών ζητά ο Εισαγγελέας

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη πήρε ο 45χρονος παλαιοχριστιανός, ο οποίος ζούσε μαζί με την οικογένειά του σε λαγούμι μακριά από τον πολιτισμό στην ορεινή Κορινθία

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των Παλαιοχριστιανών καθώς φέρεται να εντοπίστηκαν τα παιδιά που ζούσαν σε λαγούμι στην Κορινθία. Σύμφωνα με τον ALPHA, τα παιδιά βρίσκονται σε μοναστήρι παλαιοημερολογιτών στη Θεσσαλία, όπου η επικοινωνία με τον «έξω κόσμο» είναι αδύνατη.

Υπενθυμίζεται ότι τα τρία παιδιά όπως και η μητέρα τους είχαν φυγαδευτεί λίγες ημέρες μετά την ανακάλυψη της κοινότητας των Παλαιοχριστιανών και οι Αρχές δεν μπορούσαν να τα εντοπίσουν. 

Παλαιοχριστιανοί: Τεστ DNA για όλα τα παιδιά ζητά ο Εισαγγελέας

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι ο Εισαγγελέας ζήτησε να διενεργηθεί τεστ DNA σε όλα τα παιδιά της οικογένειας καθώς τόσο ο 45χρονος όσο και η σύζυγός του αρνούνται να αποκαλύψουν ποιος είναι ο πατέρας τους. 

Κόρινθος: Ο 45χρονος έκανε τηλεργασία με μισθό 1.018 ευρώ

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η απόφαση πάρθηκε νωρίτερα την Τρίτη προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας των παιδιών αυτών. Στο στόχαστρο έχει μπει το 11 μηνών βρέφος της κόρης της οικογένειας, καθώς δεν έχει αποκαλυφθεί ο πατέρας. Η ίδια λέει ότι τον γνωρίζει, ωστόσο αρνείται να αποκαλύψει την ταυτότητά του. 

Ο 45χρονος μιλώντας στο MEGA υποστήριξε ότι είναι αρνητής αυτών των διαδικασιών και δεν πρόκειται να δώσει δείγμα ώστε να γίνει η εξέταση DNA. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top