Πώς ο παλαιοχριστιανός εργαζόταν στην Ερέτρια ενώ έμενε στην Κόρινθο

Είχε επικαλεστεί λόγους υγείας

Αν και ζούσε σε λαγούμι στην Κόρινθο, ο παλαιοχριστιανός εργαζόταν στην καθαριότητα του Δήμου Ερέτριας χωρίς να έχει εμφανιστεί τρία ολόκληρα χρόνια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου του Star, Γιώργου Βότσκαρη, από την καθαριότητα του Δήμου Ηλιούπολης που είχε προσληφθεί αρχικά, τον Nοέμβριο του 2020 πήρε μετάταξη στον Δήμο Ερέτριας επικαλούμενος λόγους υγείας.

Κόρινθος: Πληροφορίες ότι τα παιδιά βρίσκονται σε μοναστήρι

Ο 45χρονος εργαζόταν κανονικά και μάλιστα είχε φροντίσει να έχει όλο τον εξοπλισμό, άσχετα αν είχε επιλέξει να ζει σε λαγούμι. Αυτό που έκανε ήταν να συντονίζει -όσο ήταν δυνατόν- τα δρομολόγια των απορριματοφόρων και των φορτηγών για μεγάλο όγκο σκουπιδιών.  

Αν και αρνητής της τεχνολογίας, διέθετε και υπολογιστή αλλά και ασύρματο στικάκι ίντερνετ για να μπορεί να εργάζεται. Τον Ιανουάριο όμως άρχισε το σχέδιό του να «μπάζει νερά» και αυτό γιατί η νέα δημοτική αρχή του ζήτησε να επιστρέψει στο πόστο του. Εκείνος αρνήθηκε, επικαλούμενος απόφαση της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Η άρνησή του να επιστρέψει με φυσική παρουσία στο πόστο του, έφερε τη διενέργεια ΕΔΕ στον δήμο, για να βρουν πώς αυτός ο άνθρωπος δεν πήγαινε τόσο καιρό στην δουλειά του. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top