Παλαιοχριστιανός: Λαγούμι τέλος – Ψάχνει σπίτι και δουλειά

«Έχει γίνει κέντρο διερχομένων», είπε

Μια  νέα ζωή αναζητά ο 45χρονος παλαιοχριστιανός, ο οποίος έμενε σε λαγούμι στην Κόρινθο, ώστε να μπορέσει να πάρει πίσω τον 15χρονο γιο του, αλλά και να επιστρέψουν κοντά του η σύζυγός του και τα άλλα τρία παιδιά τους. 

Παλαιοχριστιανός: Τι Αποκαλύπτουν Συγγενείς Του Μανώλη

Χθες Κυριακή, προσπάθησε για μια ακόμα φορά να δει τον γιο του στο νοσοκομείο Παίδων, όμως και πάλι δεν του επιτράπηκε. Η κοινωνική λειτουργός του ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να συναντήσει το παιδί του αν πρώτα δε βρει ένα σπίτι και μια δουλειά για να μπορέσει να ζήσει την οικογένειά του. 

Δεν επιστρέφει ξανά στο λαγούμι, όπου ζούσε έως τώρα στην Κόρινθο ο παλαιοχριστιανός

Δεν επιστρέφει ξανά στο λαγούμι, όπου ζούσε έως τώρα στην Κόρινθο ο παλαιοχριστιανός

Παλαιοχριστιανοί: Η σύζυγος του Μανώλη «έσπασε» τη σιωπή της στο Star

Μιλώντας στον Alpha, ο 45χρονος σημείωσε ότι πλέον πρώτο του μέλημα είναι να βρει σπίτι και δουλειά και τόνισε ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στο λαγούμι στην ορεινή Κορινθία. 

Ο παλαιοχριστιανός αναζητά σπίτι και δουλειά για να μπορέσει να πάρει πίσω το παιδί του

Ο παλαιοχριστιανός αναζητά σπίτι και δουλειά για να μπορέσει να πάρει πίσω το παιδί του

Κορινθία: Ο παλαιοχριστιανός εξηγεί γιατί δε στέλνει τα παιδιά στο σχολείο

«Η ζωή μου τρέχει με κλάσματα δευτερολέπτου. Πρέπει να βρω ένα σπίτι να βάλω το παιδί. Να το νοικιάσω, αλλά να μου ζητήσουν ένα ανθρώπινο ενοίκιο. Πρέπει να βρω εντός… 24ωρου. Και έχω μείνει χωρίς δουλειά τώρα. Μου είπαν να βρω δουλειά και σπίτι για να μπορέσω να δω το παιδί μου» είπε και όταν ρωτήθηκε για το αν θα επιστρέψει πίσω στη σπηλιά που ζούσε, απάντησε: «Πλέον δεν μπορώ να επιστρέψω εκεί. Είναι ένα κέντρο διερχομένων και δεν θα έχω την ησυχία μου».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top