Στους δρόμους οι αγρότες - Πού θέλουν να στήσουν μπλόκα

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό ζητούν οι αγρότες της Λάρισας

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και ενίσχυση σε όλα τα μπλόκα αποφάσισαν οι αγρότες μετά και τα χθεσινά επεισόδια σε Καρδίτσα και Λάρισα. 

Καρδίτσα: Βγήκαν τα τρακτέρ στους δρόμους - Ένταση μεταξύ αγροτών και ΜΑΤ

Σήμερα βγήκαν τα τρακτέρ και σε άλλες περιοχές της χώρας, με τον Λευτέρη Αυγενάκη να διαμηνύει πως η πόρτα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης είναι ανοιχτή για διάλογο.

Kαρδίτσα: Κλιμάκωση των αγροτικών κινητοποιήσεων 

Στην Καρδίτσα το στρατηγείο των μπλόκων ενισχύεται συνεχώς.

Οι αγρότες έμειναν όλη τη νύχτα πάνω στον Ε65, ανάβοντας φωτιές για να ζεσταθούν, με τις αστυνομικές δυνάμεις να τηρούν στάση αναμονής, μετά και τα χθεσινά επεισόδια.

«Δεν έχουμε άλλη επιλογή, είμαστε ήδη πεθαμένοι», δήλωσε στο Star aγρότης από την Καρδίτσα. Τις επόμενες ώρες θα αποφασίσουν για το τι στάση θα κρατήσουν, οπότε θα έχει ολοκληρωθεί και η συνέλευσή τους.

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό ζητούν οι αγρότες της Λάρισας 

Στο άλλο μεγάλο μπλόκο της Θεσσαλίας, στον Πλατύκαμπο, οι αγρότες κλιμακώνουν. Φτάνουν συνεχώς τρακτέρ από τα γύρω χωριά της Λάρισας ενώ αύριο θα φτάσουν τρακτέρ και από τις παρακάρτιες περιοχές.

Oι αγρότες στον Πλατύκαμπο Λάρισας θέλουν συνάντηση με τον πρωθυπουργό/φωτογραφία από eurokinissi.gr

«Θα ζητήσουμε παρέμβαση του Μαξίμου απευθείας», δήλωσαν. Τη Δευτέρα θα επιδιώξει μία επιτροπή να έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό. 

Κινητοποιήσεις αγροτών στη Λάρισα/ φωτογραφία από eurokinissi.gr

Αλμυρός Βόλου: Μπλόκο της αστυνομίας στους αγρότες 

Στον Πλατάνια Αλμυρού αγρότες με περισσότερα από 50  τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα, δηλώνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν προς την εθνική οδό. 

 Στην Επανομή, οι αγρότες κινήθηκαν με τα τρακτέρ τους στην κεντρική πλατεία ενώ ετοιμάζεται πορεία προς τον κόμβο του αεροδρομίου.

Ηλεία: Έριξαν γάλα και σανό μπροστά από το κτίριο της Περιφέρειας

Με μηχανοκίνητη πορεία στους κεντρικούς δρόμους του Πύργου, οι αγρότες κατέληξαν το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας του νομού. Απέκλεισαν την είσοδο, έχυσαν γάλα και πέταξαν σανό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top