Δίκη παίκτη reality: Τα ερωτικά ραντεβού, τα λεφτά σε σακούλες και η ποινή

Είχε εισβάλει στο Εφετείο με αυτοκίνητο γεμάτο ναρκωτικά και χρήματα

Σε δέκα χρόνια και τρεις μήνες κάθειρξη με αναστολή καταδικάστηκε ο πρώην παίκτης reality, ο οποίος τον Αύγουστο του 2022 είχε εισβάλει στο πάρκινγκ του Εφετείου με ένα SUV, στο οποίο βρέθηκαν 1,5 εκατ. ευρώ και ναρκωτικά

Εφετείο: Έως και 5.000 ευρώ από κάθε ερωτικό ραντεβού έβγαζε ο 34χρονος

Οι δικαστές αναγνώρισαν στον κατηγορούμενο το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας και του επέβαλαν δύο περιοριστικούς όρους, να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του μια φορά τον μήνα και αυτόν της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. 

O πρώην παίκτης reality ομολόγησε ότι έκλεινε ερωτικά ραντεβού κι έβγαζε αρκετά χρήματα, σε σημείο να γίνει άπληστος

O πρώην παίκτης reality ομολόγησε ότι έκλεινε ερωτικά ραντεβού κι έβγαζε αρκετά χρήματα, σε σημείο να γίνει άπληστος

«Ο ιατροδικαστής λέει ότι ενδέχεται να είχε θολώσει. Αλλά είχε συνείδηση του άδικου της πράξης του. Ο ίδιος έλεγε ότι ήθελε να πάει φυλακή…», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην πρόταση της η εισαγγελέας της έδρας, η οποία ζήτησε την ενοχή του κατηγορούμενου σημειώνοντας πως σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας δεν ήταν τοξικοεξαρτημένος.

Παίκτης reality: «Έγινα άπληστος με τα λεφτά»

Στην απολογία του ο 35χρονος επέμεινε ότι ήταν χρήστης ναρκωτικών και πως έχει πλέον καταφέρει να απεξαρτηθεί. Μίλησε επίσης για τα «ερωτικά ραντεβού», τα οποία, όπως είπε ευθύνονται για την εξάρτηση και την εμμονή του με τα χρήματα.

Εφετείο: Πώς βρέθηκε στα χέρια του πρώην παίκτη reality το 1,5 εκατ. ευρώ;

«Είμαι καλά. Απεξαρτήθηκα από τις ουσίες. Ξεκίνησα τη χρήση για να ανταπεξέλθω στα ερωτικά ραντεβού. Έπαιρνα για να έχω χαρμάνα. Έφτασα στο τέρμα», ανέφερε και συνέχισε λέγοντας: 

«Έγινα άπληστος με τα λεφτά. Ήθελα να γεμίζω τις σακούλες. Είχα όνειρα για το τραγούδι και το ποδόσφαιρο. Όταν μάζευα χρήματα δεν τα έδινα στην οικογένεια… Είχα πάθει εμμονή, ήθελα να μαζεύω».

Εφετείο: Και από ερωτικά ραντεβού το 1,5 εκατ. ευρώ του 34χρονου

Όταν ο κατηγορούμενος κλήθηκε να εξηγήσει πού βρήκε το 1,5 εκατομμύριο που είχε στο αυτοκίνητο του, όταν εισέβαλε στο Εφετείο είπε πως τα χρήματα προέρχονταν από τα ερωτικά ραντεβού που ξεκίνησε να κάνει από το 2012.

«Πώς αφυπνιστήκατε; Πώς είπατε σταματάω;», τον ρώτησε ο πρόεδρος κι εκείνος απάντησε:

Εφετείο πρώην παίκτης reality: «Ζητάω συγγνώμη, ας με συγχωρέσει ο Θεός»

«Το 2012 είπα σε ένα τερματοφύλακα την κατάσταση μου την οικονομική. Μου λέει θα σε βοηθήσω εγώ να κάνουμε ερωτικά ραντεβού με άντρες. Εγώ πάγωσα. Δεν το είχα ξανακάνει. Έκανα το πρώτο ραντεβού στου Ζωγράφου και δεν έκανα τίποτα, γιατί με είδαν ότι είμαι πρωτάρης».

Πρόεδρος: Μετά πήρατε αέρα;

Μάρτυρας: Μετά, ναι. Γνώρισα κι έναν μεγαλύτερης ηλικίας και ήθελε κάτι σαν σχέση. Ε… μετά δεν είχα σταματημό. Το έκανα δέκα χρόνια ασταμάτητα.

Πρόεδρος: Τα χρήματα τι τα κάνατε;

Μάρτυρας: Από ένα σημείο κι έπειτα τα πετούσα. Τα έβαζα σε τσάντες, σε σακούλες, όπου έβρισκα.

Μάλιστα, σε ερώτηση της εισαγγελικής λειτουργού σχετικά με το αστρονομικό ποσό που είχε καταφέρει να συγκεντρώσει ο κατηγορούμενος ανέφερε: 

«Δεν ξέρω πώς είναι με τις γυναίκες, αλλά με τους ομοφυλόφιλους άνδρες επειδή θέλουν εχεμύθεια, είναι και πρόσωπα γνωστά από την τηλεόραση, έχει πολλά χρήματα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top