Εφετείο: Και από ερωτικά ραντεβού το 1,5 εκατ. ευρώ του 34χρονου

Σήμερα η απολογία του

Βίντεο από Alpha

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή ώστε να απολογηθεί ο 34χρονος που εισέβαλλε με το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ του Εφετείου το πρωί του Σαββάτου.

Ο 34χρονος, πρώην παίκτης reality είχε στην κατοχή του μεγάλο χρηματικό ποσό, ύψους 1,5 εκατομμύριο ευρώ.
Σύμφωνα με τον Alpha, ο 34χρονος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως τα χρήματα αυτά προέρχονται από εμπόριο ναρκωτικών και από ερωτικά ραντεβού.

Εφετείο πρώην παίκτης reality: «Ζητάω συγγνώμη, ας με συγχωρέσει ο Θεός»

Ο 34χρονος νοσηλεύεται σε ψυχιατρικό κατάστημα ενώ δηλώνει μετανιωμένος και ζητάει συγχώρεση από το Θεό.

«Μόνο ο Θεός μπορεί να με συγχωρέσει. Θέλω να προστατεύσω την οικογένεια μου. Ζητώ συγνώμη από όλους.» Αυτά είναι τα πρώτα λόγια του 34χρονου πρώην παίκτη ριάλιτι μέσα από το δωμάτιο του ψυχιατρικού καταστήματος όπου νοσηλεύεται. Είναι σε σύγχυση και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση για αυτό οι γιατροί παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας τους. 

Στο Δαφνί ο τραγουδιστής και στιχουργός που εισέβαλε στο Εφετείο

Ο 34χρονος τραγουδιστής και στιχουργός, ο οποίος πριν από μερικά χρόνια συμμετείχε σε ριάλιτι τραγουδιού, κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και οπλοκατοχή,  γιατί μαζί με τα χρήματα και τις ουσίες, παρέδωσε και ένα όπλο.

Δικηγόρος κατηγορούμενου: «Είναι ένας άνθρωπος συναισθηματικά αρκετά ευάλωτος»

Ο δικηγόρος του 34χρονου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μίλησε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star.

«Μιλάμε για έναν άνθρωπο ο οποίος δεν είναι τυχαίο που αυτή τη στιγμή που μιλάμε δόθηκε εντολή από τις αρμόδιες αρχές να εισαχθεί στο ψυχιατρικό κατάστημα δηλαδή στο Δαφνί λόγω της πλήρης σύγχυσης και λόγω των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει και σε επίπεδο ναρκωτικών ουσιών και σε επίπεδο ψυχιατρικών διαταραχών» ανέφερε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

«Τα χρήματα τα οποία βρέθηκαν πάνω του, που τα είχε ο ίδιος προς παράδοση στον αστυνομικό και αυτά που με δικιά του υπόδειξη παραδόθηκαν στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές στο σπίτι που κατοικούσε, αύριο που είναι η μέρα της απολογίας του θα δοθούν όλες οι απαραίτητες εξηγήσεις και αποδείξεις και έγγραφα για να αποδειχθεί και η διαδρομή των χρημάτων και η μη συσχέτισή τους με την οποιαδήποτε διακινητική πράξη ναρκωτικών ουσιών».

Συναγερμός στο Εφετείο: Άνδρας εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ

«Τα ναρκωτικά τα οποία παραδόθηκαν, η ποσότητα η οποία αναφέρεται και έχει γνωστοποιηθεί δε συνάδει σε καμία περίπτωση με τα χρήματα τα οποία παραδόθηκαν και αυτά. Είναι δυσανάλογα τα ποσά και λόγω ναρκωτικών ουσιών που βρέθηκαν» εξήγησε ο δικηγόρος του 34χρονου. 

«Είναι ένας άνθρωπος συναισθηματικά αρκετά ευάλωτος και με ψυχικά ορισμένα ζητήματα τα οποία αντιμετωπίστηκαν και αντιμετωπίζονται από την πρώτη στιγμή, για αυτό και οι γιατροί είναι δίπλα του» κατέληξε ο κ. Παπαϊωαννίδης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top