Εφετείο: Πώς βρέθηκε στα χέρια του πρώην παίκτη reality το 1,5 εκατ. ευρώ;

Τι αποκάλυψε ο ίδιος στον ανακριτή

Προφυλακιστέος στην ψυχιατρική κλινική των φυλακών Κορυδαλλού κρίθηκε ο 34χρονος πρώην παίκτης reality, ο οποίος εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ του Εφετείου Αθηνών. Το ερώτημα βέβαια παραμένει… Πώς βρέθηκαν στα χέρια του 1,5 εκατ. ευρώ;

Εφετείο πρώην παίκτης reality: «Ζητάω συγγνώμη, ας με συγχωρέσει ο Θεός»

Όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Τασούλα Παπανικολάου, το υπέρογκο αυτό ποσό που βρέθηκε σε χαρτονομίσματα των 5, 10, 20 και 50 ευρώ στο αυτοκίνητο του 34χρονου προέρχεται από δύο πηγές. 
Πρώτον από αγοραπωλησίες ακινήτων και δεύτερον από… ερωτικά ραντεβού. 

Στο Δαφνί ο τραγουδιστής και στιχουργός που εισέβαλε στο Εφετείο

Αυτή την εξήγηση έδωσε ο ίδιος στις δικαστικές αρχές, όταν ερωτήθηκε για το τεράστιο ποσό που βρέθηκε στη κατοχή του.

«Ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων προέρχονται από αγοραπωλησίες ακινήτων της οικογένειάς μου. Άλλο ένα μέρος των χρημάτων ήταν από Escording  ανδρών με το οποίο απασχολούμαι τα τελευταία δέκα χρόνια και είναι τα χρήματα από  τα οποία ζούσα», φέρεται να είπε ο 34χρονος κατά την απολογία του.

Εφετείο: Πρώην παίκτης reality ο άνδρας που εισέβαλε σε κατάσταση αμόκ

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι το ποσό δεν έχει καμία σχέση με διακίνηση ναρκωτικών. Υποστήριξε ακόμα ότι παρέδωσε τα χρήματα για να νιώσει καλά η ψυχή του. 

Μάλιστα αρκετές φορές ο 34χρονος ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια της απολογίας του. Όπως είπε, τα τελευταία χρόνια «τον έχει πάρει η κάτω βόλτα» και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. 

Συναγερμός στο Εφετείο: Άνδρας εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν ήδη μπει τα τρία τηλέφωνα του 34χρονου, για να διαπιστωθεί αν υπάρχει διασύνδεση με κάποιο κύκλωμα ναρκωτικών. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top