Εφετείο: Έως και 5.000 ευρώ από κάθε ερωτικό ραντεβού έβγαζε ο 34χρονος

Στο μικροσκόπιο των αρχών τραπεζικοί λογαριασμοί του πρώην παίκτη reality

Συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για το πώς βρέθηκε στα χέρια του πρώην παίκτη reality που εισέβαλε στο Εφετείο, 1,5 εκατ. ευρώ. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει τραπεζικοί λογαριασμοί του 34χρονου, καθώς και τα τρία κινητά του τηλέφωνα, ώστε να βρεθούν οι συνομιλίες του με πρόσωπα που ενδεχομένως να εμπλέκονται με κυκλώματα ναρκωτικών. 

Εφετείο: Πώς βρέθηκε στα χέρια του πρώην παίκτη reality το 1,5 εκατ. ευρώ;

Επίσης οι αρχές θα προχωρήσουν και στο άνοιγμα του προφίλ που διατηρούσε ο πρώην παίκτης reality στο διαδίκτυο, μέσω του οποίου έκλεινε ερωτικά ραντεβού επί πληρωμή. 

Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι έκλεινε ερωτικά ραντεβού από συγκεκριμένη σελίδα, είτε για συντροφιά, είτε για sex. Μάλιστα για κάθε ραντεβού έπαιρνε 1.000 ευρώ, 3.000 ακόμα και 5.000 ευρώ. 

Εφετείο: Και από ερωτικά ραντεβού το 1,5 εκατ. ευρώ του 34χρονου

Ο 34χρονος φέρεται να είπε στις αρχές ότι επί 12 χρόνια ήταν συνοδός ανδρών και ότι ξεκίνησε αυτή τη δουλειά γιατί ήταν άνεργο και δεν μπορούσε να επιβιώσει. 

«Ζητώ συγνώμη, θέλω να είμαι υποδειγματικός πατέρας για τα δύο παιδιά μου γι’ αυτό και τα παρέδωσα όλα. Το όνειρό μου ήταν να γίνω μουσικός», φέρεται να υποστήριξε.

Εφετείο πρώην παίκτης reality: «Ζητάω συγγνώμη, ας με συγχωρέσει ο Θεός»

Όπως είπε η Τασούλα Παπανικολάου, οι αρχές θα ελέγξουν το συγκεκριμένο προφίλ και αν είναι αληθινό, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εκπλήξεις στην υπόθεση.

Σε κάθε περίπτωση οι αρχές δεν κλείνουν την υπόθεση μέχρι να βρουν τη διαδρομή του χρήματος. 

Ο πρώην παίκτης reality βρίσκεται ήδη στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού, όπου, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο, είναι σε καραντίνα εξαιτίας του κορωνοϊού, η οποία θα λήξει την Κυριακή.

Δείτε ολόκληρο το δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top