Blue Horizon: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο - «Θα πείτε ότι δεν τον σπρώξατε»

Η συνομιλία του πληρώματος, αφού έπνιξαν τον Αντώνη

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη από μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, που όπως φαίνεται σε βίντεο τον έσπρωξαν στη θάλασσα, στο λιμάνι του Πειραιά. Σε νέο ηχητικό ντοκουμέντο ακούγεται ο καπετάνιος να δίνει οδηγίες στο υπόλοιπο πλήρωμα για το πώς θα χειριστούν το περιστατικό, ώστε να «μην απολυθούν».

Blue Horizon - Νέοι διάλογοι σοκ: «Σε κανέναν κουβέντα, παιδιά»

Νέες συνομιλίες του πληρώματος του Blue Horizon λίγα λεπτά μετά τον θάνατο του Αντώνη στον Πειραιά έρχονται στο φως. Σε νέο ηχητικό ντοκουμέντο που έφερε στο φως το Mega, ακούγεται ο καπετάνιος να συμβουλεύει τους υπόλοιπους να υποστηρίξουν στις αρχές ότι δεν τον έσπρωξαν από το πλοίο: 

Blue Horizon: Σοκάρει νέο ηχητικό - «Ένας μ@@ας παλαβός έπεσε στη θάλασσα»

«Πρέπει να το έχουμε τακτοποιήσει μέχρι να φτάσουμε στον Πειραιά. Σε λίγο θα περάσουμε από ανάκριση. Θα πείτε πως δεν τον σπρώξατε τον άνθρωπο».

«Θα πείτε πως είχε σηκωθεί ο καταπέλτη. Ήταν πάνω και έπρεπε να φύγουμε», ακούγεται να λέει στο πλήρωμα ο καπετάνιος, μεταξύ των άλλων και τον ύπαρχο που κατηγορείται ότι έσπρωξε τον Αντώνη Καργιώτη.

Blue Horizon: Η αντίδραση της συζύγου του καπετάνιου - Τι είπε στο Star

Συγκεκριμένα, στο ντοκουμέντο, ακούγεται η εξής συνομιλία: 

Πλοίαρχος: Με το που θα μπουν μέσα εδώ θα πάμε κατευθείαν για ανάκριση. Με το που ανοίγουμε τον καταπέλτη, θα φτάσουν κλιμάκια κατευθείαν από το λιμεναρχείο. Σίγουρα θα είσαι εσύ – εσύ, ποιος άλλος ήταν εδώ;

Πλήρωμα: Ο Β. είχε φύγει.

Πλοίαρχος: Γ… θα πάμε για κατάθεση. Αυτό που θα πείτε… ότι το πλοίο είχαμε αμολήσει, είχαμε σηκώσει καταπέλτη και ξαφνικά τον είδαμε και ήρθε, ερχότανε να μπει.

Πλήρωμα: Τον σπρώξαμε.

Πλοίαρχος: Όχι “τον σπρώξαμε”, με φωνές. Το πλοίο έφευγε και καθώς προσπάθησε να μπει μέσα… σηκώθηκαν τα πέδιλα. Ήταν ο ύπαρχος, ο ναύκληρος εκείνη την ώρα και ο αξιωματικός που ήταν από πάνω που κάναμε τις κινήσεις για να φύγουμε. Προσπαθώ να μην σας απολύσουν.

Σε άλλη συνομιλία που έχει γίνει γνωστή, ακούγεται κάποιος από τους κατηγορούμενους - που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα ποιος είναι - να λέει στους υπολοίπους: «Ένα πράγμα πάντα θα έχετε στο νου. Ποτέ δεν λέμε τι ακούμε και τι βλέπουμε. Και εδώ, σε κανέναν κουβέντα παιδιά, ούτε έξω απ’ το… εντάξει; Σε κανέναν». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top