Blue Horizon: Η αντίδραση της συζύγου του καπετάνιου - Τι είπε στο Star

«Ο λιθοβολισμός και η λασπολογία που έχουμε δεχθεί δεν του αρμόζει»

Τι είπε η σύζυγος του καπετάνιου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Η σύζυγος του συλληφθέντα καπετάνιου του πλοίου Blue Horizon, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τονίζοντας ότι όλοι στην οικογένεια της είναι συγκλονισμένοι από τον θάνατο του Αντώνη. Ζήτησε ωστόσο να μη «λιθοβολείται» ο σύζυγός της, αλλά να αποδοθούν οι ευθύνες σε όσους τους αναλογούν

Blue Horizon: «Μπλέξαμε, μπλέξαμε!» - Νέο ηχητικό ντοκουμέντο

Η σύζυγος του καπετάνιου εξέφρασε τα «ειλικρινή της συλλυπητήρια» στην οικογένεια του Αντώνη και τους ευχήθηκε κουράγιο και δύναμη. «Είμαστε συγκλονισμένοι όλοι στην οικογένειά μας για τον θάνατο του Αντώνη, όπως και ο σύζυγός μου» είπε.

Όπως προσέθεσε η ίδια στη συνέχεια, δεν αφήνει την αρνητική διάσταση γύρω από το θέμα να την επηρεάσει γιατί γνωρίζει καλά τον σύζυγό της τόσο «σαν άνθρωπο όσο και σαν πλοίαρχο». «Ο σύζυγός μου υπηρετεί το ναυτικό δίκαιο από τα 15 του. Είναι αγαπητός, συνεπής, σοβαρός και πειθαρχημένος. Καθημερινά δέχομαι απίστευτο κύμα συμπαράστασης από ανθρώπους που τον ξέρουν κι από ανθρώπους που δεν τον ξέρουν. Τους ευχαριστώ όλους που είναι δίπλα μας αυτή τη δύσκολη στιγμή».

«Αυτή η διάσταση που πήρε, ο λιθοβολισμός και η λασπολογία που έχουμε δεχθεί δεν του αρμόζει. Η κοινωνία θα πρέπει να το δει λίγο διαφορετικά και να μην αποποιείται ευθύνες», προσέθεσε.

«Δεν έγινε κάτι εκ προθέσεως και θα φανεί. Πιστεύω πολύ στη Δικαιοσύνη, είναι θέμα χρόνου και θα αποδειχθεί. Να αποδοθούν οι ευθύνες σε αυτούς που τους αναλογούν. Και αν ευθύνεται κάπου ο άνδρας μου σαν πλοίαρχος να αποδοθούν σωστά οι ευθύνες».

Για τις μοιραίες στιγμές στο λιμάνι του Πειραιά, είπε ότι ο σύζυγός της την κάλεσε και όπως ακουγόταν στον τόνο της φωνής του ήταν έκπληκτος, χωρίς να έχει συνειδητοποίησει όσα συνέβαιναν. Εκείνο που της είπε είναι ότι «κάτι έγινε και με εντολή εισαγγελέα γυρίζουν πίσω το πλοίο».  

Στην εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος του καπετάνιου, ο οποίος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι ο εντολέας του βρέθηκε αντιμέτωπος με την εγκληματική ενέργεια του υπάρχου του, ενώ επίσης ως καπετάνιος δεν μπορούσε να φανταστεί ότι το λιμενικό δε θα ήταν εκεί για να κάνει αυτά που έχει υποχρέωση να κάνει. «Αυτό που θέλουμε είναι μια δίκαιη δίκη», συμπλήρωσε.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του καπετάνιου στις Αλήθειες με τη Ζήνα

 

Blue Horizon: Προφυλακιστέοι ο πλοίαρχος και ο ύπαρχος του πλοίου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top