Blue Horizon: Σοκάρει νέο ηχητικό - «Ένας μ@@ας παλαβός έπεσε στη θάλασσα»

Νέος διάλογος υπάρχου - καπετάνιου: «Τον πέρασα για μαύρο, Πακιστανό»

Αποτροπιασμός από τον διάλογο του υπάρχου και του καπετάνιου μετά τον πνιγμό του Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά / Βίντεο Mega

Σοκάρουν οι νέες συνομιλίες του υπάρχου με τον καπετάνιο του Blue Horizon, λίγα μόλις λεπτά με τον πνιγμό του Αντώνη Καρυώτη. Σε αυτή ακούγεται ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 36χρονου να λέει ότι νόμιζε πως ήταν «ήταν μαύρος, Πακιστανός και δεν είχε εισιτήριο».  Λίγες ημέρες μετά και αφού οδηγήθηκε στη φυλακή, ο ύπαρχος δηλώνει «μετανιωμένος».

Blue Horizon: Η αντίδραση της συζύγου του καπετάνιου - Τι είπε στο Star

Οργή και αποτροπιασμό προκαλούν τα νέα ηχητικά ντοκουμέντα από τις συνομιλίες του πληρώματος του Blue Horizon, λίγα λεπτά αφότου ο Αντώνης ρίχθηκε από το πλοίο και πνίγηκε στο λιμάνι του Πειραιά.

Στον νέο διάλογο του ύπαρχου με τον πλοίαρχο που προέβαλε το Live News, ακούγεται ο πρώτος που κατηγορείται για τον θάνατο του 36χρονου να υποστηρίζει: «Νόμιζα ότι είναι μαύρος, Πακιστανός. Γιατί καθόταν εκεί απ’ έξω και γύριζε γύρω – γύρω. Μα δεν μας έδειξε κανένα εισιτήριο».

Blue Horizon: «Μπλέξαμε, μπλέξαμε!» - Νέο ηχητικό ντοκουμέντο

Ακολουθεί ο κυνικός διάλογος των δύο μελών του πληρώματος:

Πλοίαρχος: Ξαφνικά είδα από την κάμερα έναν επιβάτη, ο οποίος προσπάθησε να μπει μέσα στο πλοίο και γλίστρησε. Πώς έγινε αυτό ρε…;

Ύπαρχος: Ναι, είχαμε αφού είχαμε κλείσει τον καταπέλτη των οχημάτων ναι. Αυτός ήταν στην πίντα, καθότανε και μετά πήρε δρόμο να μπει μέσα. Τελευταίος, τελευταίος. Είχε ξεκινήσει προχωρούσε το βαπόρι μπροστά. Είχαμε αμολήσει, ναι.

Πλοίαρχος: Ξαφνικά είδα από την κάμερα έναν επιβάτη ο οποίος προσπάθησε να μπει μέσα στο πλοίο και γλίστρησε. Πώς έγινε αυτό ρε;

Ύπαρχος: Τίποτα, δεν με βλέπω καλά. Εγώ νόμιζα ότι δεν είχε εισιτήριο. Νόμιζα ότι είναι μαύρος, Πακιστανός. Γιατί καθόταν εκεί απ’ έξω και γύριζε γύρω – γύρω. Μα δεν μας έδειξε κανένα εισιτήριο. Εμένα το μόνο που μου είπε «εγώ θα ταξιδέψω».

Blue Horizon: «Δεν είχα καμία πρόθεση να χάσει ο Αντώνης τη ζωή του», λέει τώρα ο ύπαρχος

Ο ύπαρχος που βρίσκεται προφυλακισμένος για τη δολοφονία του Αντώνη  μίλησε στην εκπομπή για όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά, δηλώνοντας ότι έχει μετανιώσει για όσα έγιναν:

«Eίμαι ειλικρινά συντετριμμένος για την εξέλιξη του γεγονότος στον καταπέλτη του πλοίου στο οποίο εργαζόμουν. Νιώθω πραγματικά θλίψη έχοντας αντιληφθεί πλήρως ότι ένας νέος άνθρωπος έχει χάσει τη ζωή του. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα κανένα σκοπό και καμία πρόθεση να χάσει ο άνθρωπος αυτός τη ζωή του», υποστήριξε ο ύπαρχος του Blue Horizon.

«Δυστυχώς, όμως, το αποτέλεσμα ήταν αυτό. Νιώθω ότι εάν το πλοίο δεν ξεκινούσε στην κίνηση του και ο καταπέλτης παρέμενε στον ντόκο, ο Αντώνης σήμερα θα ζούσε και εγώ δεν θα αντιμετώπιζα ότι αντιμετωπίζω τώρα. Δυστυχώς δεν μπορούσα να προβλέψω τη συγκεκριμένη εξέλιξη», πρόσθεσε και συνέχισε:

«Ελπίζω κάποια στιγμή εμπράκτως να δηλώσω τη μεταμέλεια στην οικογένεια. Δεν θέλω τα παιδιά μου να αντιμετωπίζονται ως παιδιά ενός δολοφόνου».

Όσα υποστήριξε ο ύπαρχος στην εκπομπή Live News 
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top