Τήνος: «Το παιδί μου δε γυρίζει πίσω» - Συντετριμμένη η μητέρα του 3χρονου

«Ξεσπά» ο πατέρας του παιδιού που πνίγηκε από σταφύλι

Συγκλονισμένη είναι η Τήνος από τον πνιγμό ενός τρίχρονου παιδιού. Οι γονείς του, λίγες ώρες πριν το αποχαιρετήσουν για πάντα, περιέγραψαν τις απέλπιδες προσπάθειες που έγιναν να το επαναφέρουν.

Τραγωδία Τήνος: Μπροστά στην νταντά πνιγόταν το 3χρονο αγγελούδι

Το παιδάκι βρισκόταν με τη νταντά του και έπαιρνε το πρωινό του, όταν ξαφνικά πνίγηκε τρώγοντας σταφύλι. Η γυναίκα έτρεξε έντρομη να ειδοποιήσει τους γονείς του που βρίσκονταν στις εργασίες τους. 

Τήνος: Πώς να σώσουμε ένα παιδί από πνιγμό - Τι λέει γιατρός στο Star

Όταν ο πατέρας έφτασε στο σημείο αντίκρυσε το αγοράκι του μελανιασμένο. Πάνω στην αγωνία του το μετέφερε στο αστυνομικό τμήμα του νησιού που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι τους για να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες. Οι αστυνομικοί έκαναν μαλάξεις στο τρίχρονο αγοράκι και του αφαίρεσαν δύο ρώγες από σταφύλι. Στη συνέχεια, το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όμως παρά τις προσπάθειες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού το παιδί τελικά κατέληξε.

«Έτρεξα και η αστυνομία τα έκανε όλα τέλεια, έτρεξε πάρα πολύ, έτρεξα και εγώ. Φτάσαμε πάρα πολύ γρήγορα, αλλά αν δεν ήταν τόσο υποστελεχωμένο το κέντρο υγείας Τήνου για 20.000 κατοίκους το καλοκαίρι, μπορεί και να υπήρχε ελπίδα και το παιδί να ζούσε τώρα», δήλωσε ο πατέρας του παιδιού στην εκπομπή Live News του Mega και πρόσθεσε: 

«Οι γιατροί που ήρθαν, ήταν όλοι ιδιώτες εξωτερικοί για να βοηθήσουν. Μέσα υπήρχαν κάτι γιατροί, δεν ξέρω στο αγροτικό τι κάνουν και κάτι νοσηλευτές παιδάκια, δεν είναι ότι κατηγορώ τα παιδάκια ή τους αγροτικούς γιατρούς αλλά η εμπειρία σώζει ζωές. Θα γυρίσω σήμερα να κάνω την κηδεία του παιδιού. Να μην υπάρξει επόμενο τουλάχιστον».

Τήνος: «Το παιδί μου δε γυρίζει πίσω» - Συγκλονίζει η μητέρα του τρίχρονου

Στην εκπομπή μίλησε και η μητέρα του 3χρονου αγοριού, η οποία έλειπε από το σπίτι όταν το παιδί της πνιγόταν: «Δεν ήμουν σπίτι. Ήταν το παιδί με την κοπέλα που το πρόσεχε και μόλις έφυγα μετά από λίγο με παίρνει τηλέφωνο να πάω στο Κέντρο Υγείας», είπε η μητέρα του 3χρονου παιδιού.

Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει, εμένα το παιδί μου δεν θα γυρίσει πίσω.

«Ο άντρας μου, το μαγαζί του είναι ακριβώς κάτω από το σπίτι και του το κατέβασε η κοπέλα εκεί και μετά πήγε στην αστυνομία, όλα έγιναν σωστά και γρήγορα, πήγαμε στο Κέντρο Υγείας. Δεν ξέρω τώρα τι να σας πω», δήλωσε συντετριμμένη.

Η κηδεία του άτυχου παιδιού τελέστηκε στην Τήνο στις 5 το απόγευμα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top