Τραγωδία Τήνος: Μπροστά στην νταντά πνιγόταν το 3χρονο αγγελούδι

«Παγωμένη» η Τήνος - «Κλαίμε όλοι, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε»

Μπροστά στην νταντά πνιγόταν το 3χρονο αγγελούδι στην Τήνο / βίντεο από μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star

«Παγωμένη» είναι η τοπική κοινωνία της Τήνου με την ανείπωτη τραγωδία με το τρίχρονο παιδί που πνίγηκε από σταφύλι. Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό συμβάν. Το παιδί φέρεται να κατέρρευσε μπροστά στην νταντά που το πρόσεχε.

Τραγωδία στην Τήνο: Παιδί τριών ετών πνίγηκε από σταφύλι

Tήνος: Mπροστά στα μάτια της νταντάς πνιγόταν το παιδί

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μόλις τριών ετών παιδί βρισκόταν με την νταντά του που το πρόσεχε καθώς οι γονείς έλειπαν στις εργασίες τους. Το αγοράκι κατέρρευσε μπροστά της την ώρα που έτρωγε ρώγες από σταφύλι που στάθηκαν στον λαιμό του.

Η γυναίκα σε κατάσταση σοκ έτρεξε να ειδοποιήσει τον πατέρα, αλλά δυστυχώς η εξέλιξη ήταν τραγική.

Έντρομος ο πατέρας μόλις αντίκρυσε το παιδί του μελανιασμένο να πνίγεται, το πήγε στο αστυνομικό τμήμα που είναι πολύ κοντά στο σπίτι.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να σώσουν το παιδί και μπόρεσαν να βγάλουν τουλάχιστον δύο ρώγες από σταφύλι.

Έπειτα με περιπολικό το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου η γιατρός που βρισκόταν εκείνη την ώρα, έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να σώσει το μικρό αγοράκι. Όμως ήταν ήδη αργά. Η μοίρα στάθηκε σκληρή για την οικογένεια του παιδιού που έχασε το αγγελούδι της.

Θρήνος στην Τήνο - «Κλαίμε όλοι και δεν μπορούμε να το πιστέψουμε»

«Όλο το χωριό είναι συγκλονισμένο. Κλαίμε όλοι και δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Μια εξαιρετική οικογένεια με δυο υπέροχα παιδάκια» είπε συγχωριανή της οικογένειας στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με την ίδια «η μητέρα έχασε πολύ πρόσφατα τον αδερφό της και ο πατέρας τη μητέρα του. Όλα αυτά το τελευταίο τρίμηνο. Όλο το χωριό θρηνεί και συμπαραστέκεται στην οικογένεια».

Στο πλευρό της οικογένειας βρίσκονται όχι μόνο οι συγχωριανοί αλλά και οι κάτοικοι όλης της Τήνου.

Η κηδεία του τρίχρονου παιδιού θα γίνει στις 17:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών που βρίσκεται στη Χώρα του νησιού. Σε ένδειξη συμπαράστασης στο πένθος της οικογένειας πολλές επιχειρήσεις θα είναι κλειστές.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top