Νέα Φιλαδέλφεια: Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον δολοφόνο του Μιχάλη

Στο μικροσκόπιο των αρχών τα βίντεο από τα επεισόδια

Μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες από τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια, φαίνεται ότι αρχίζει να σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον δολοφόνο του 29χρονου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της Κατερίνας Μαστραντωνάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες προσπαθούν να καθαρίσουν τις εικόνες από όλα τα βίντεο που έχουν στα χέρια τους και μέσα σε αυτές βρίσκεται ο άτυχος Μιχάλης. 

Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθη ο οπαδός για τον οποίο εκδόθηκε ένταλμα

Αυτό που θέλουν να ξεδιαλύνουν είναι ποιοι βρίσκονταν κοντά του λίγο πριν και μετά το μαχαίρωμα, ώστε να καταλήξουν στα πρόσωπα που μπορεί εκείνο το βράδυ να είδαν τη σκηνή της δολοφονίας, αλλά δεν εμφανίσθηκαν στην αστυνομία να καταθέσουν. 

Αν  καταφέρουν να τους ταυτοποιήσουν, τότε θα τους καλέσουν για να καταθέσουν και να πουν όλα όσα θυμούνται από την αιματηρή νύχτα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Νέα Φιλαδέλφεια: Ετοιμάζονται νέα εντάλματα σύλληψης για Κροάτες χούλιγκαν

Νέα Φιλαδέλφεια: Ο Μιχάλης δεν πρόλαβε να αντιδράσει στο μοιραίο χτύπημα

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από τα εγκληματολογικά εργαστήρια δε φαίνεται να προκύπτουν αξιόλογα στοιχεία. Και αυτό γιατί ο 29χρονος δε φαίνεται να ήρθε σε σωματική επαφή με τον άνδρα που τον τραυμάτισε θανάσιμα. 

Μητέρα Μιχάλη Κατσουρή: «Ψάχνω στα βίντεο τον δολοφόνο του γιου μου»

Ο ιατροδικαστής Νίκος Καλόγρηας που έκανε τη νεκροτομή στον άτυχο νέο, αλλά και οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, εκτιμούν πως δεν πρόλαβε να αντιδράσει σε αυτόν που τον μαχαίρωσε, ώστε να προκύψει γενετικό υλικό του δολοφόνου στα νυχιά του.

Νέα Φιλαδέλφεια: Γνωστοί στις αρχές 6 από τους Κροάτες χούλιγκαν

Παρ’ όλ’ αυτά, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. λένε στο Star ότι είναι θέμα χρόνου να φτάσουν στον άνθρωπο που στέρησε τη ζωή στον Μιχάλη. Το φάσμα των ερευνών μπορεί να είναι μεγάλο, όμως είναι αρκετοί και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που συμμετέχουν στις έρευνες. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top