Νέα Φιλαδέλφεια: Οι επόμενες κινήσεις των Κροατών που προφυλακίστηκαν

Τι ετοιμάζουν για να καταφέρουν να βγουν από τις φυλακές

Τις επόμενες κινήσεις τους ετοιμάζουν οι Κροάτες κατηγορούμενοι, που βρίσκονται προφυλακισμένοι σε 16 διαφορετικές φυλακές της χώρας για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά και οι Bad Βlue Βoys που τους στηρίζουν.

Ξένα DNA πάνω στα ρούχα και στο σώμα του Μιχάλη - Τα πρώτα αποτελέσματα

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η Τασούλα Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, νέοι δικηγόροι θα αναλάβουν τους Κροάτες κατηγορούμενους, οι οποίοι θα πληρώνονται απευθείας από το Ζάγκρεμπ και από τους οργανωμένους οπαδούς της Ντιναμό. 

Ήδη ένα δικηγορικό γραφείο θα αναλάβει 40 Κροάτες, ώστε να έχουν κοινή υπερασπιστική γραμμή. 

Νέα Φιλαδέλφεια: Το «τυφλό» σημείο που ξεκίνησε η επίθεση των Κροατών

Στη συνέχεια αναμένεται την επόμενη Τρίτη ή Τετάρτη να υποβάλλουν αίτημα στην ανακρίτρια να παραδοθούν όλα τα βίντεο έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ από τη μοιραία νύχτα των επεισοδίων. 

Τέλος αναμένεται να καταθέσουν και αιτήσεις αποφυλάκισης, αλλά όχι σύντομα. Όλα θα εξαρτηθούν  από το ποιος είναι ο δολοφόνος του Μιχάλη.

Αποκάλυψη Star: Μίλησαν τα κινητά των Κροατών–Τι έψαχναν μετά τα επεισόδια

Τα εργαστηριακά αποτελέσματα από την ανάλυση των κινητών τηλεφώνων και του DNA θα καθορίσουν και τις επόμενες κινήσεις τους. 

Όπως είπαν στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου, δικηγόροι των Κροατών χούλιγκαν, το σημείο κλειδί είναι η μπλε μπλούζα που φορούσε ο Μιχάλης και το DNA που θα βρεθεί πάνω της, που πιθανόν να υποδείξει και τον δολοφόνο του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top