Ικαρία: Καθαρό πνιγμό έδειξε η νεκροψία στον 11χρονο Χρήστο

Τη Δευτέρα η κηδεία του γιου του Οδυσσέα Σταμούλη

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία - νεκροτομή στον 11χρονο γιο του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη που ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα στους Φούρνους Ικαρίας. Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι το παιδί πέθανε από  καθαρό πνιγμό. Επιπλέον, έχουν ληφθεί δείγματα για περαιτέρω τοξικολογικές εξετάσεις.

Γρηγόρης Γκουντάρας: Το δημόσιο μήνυμα συμπαράστασης στον Οδυσσέα Σταμούλη

Τη Δευτέρα οι γονείς του, συγγενείς και φίλοι του θα τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά. Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας η κηδεία του θα γίνει στις 11 το πρωί στο Νεκροταφείο της Καλλιθέας. 

«Κηδεύουμε τη Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023 και ώρα 11 π.μ. στο Νεκροταφείο Καλλιθέας το αγγελούδι μας Χρήστο Σταμούλη 11 ετών» ανέφερε η ανακοίνωση της οικογένειας για την κηδεία του αγοριού. 

Συντετριμμένος είναι ο Οδυσσέας Σταμούλης από τον χαμό του μοναχογιού του - NDPPhoto

Συντετριμμένος είναι ο Οδυσσέας Σταμούλης από τον χαμό του μοναχογιού του - NDPPhoto

Χθες το απόγευμα στις 19:00 η σορός του μεταφέρθηκε στη Σάμο, όπου έγινε η νεκροψία – νεκροτομή, που θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου του παιδιού. 

Φούρνοι: Tι λέει το Λιμενικό για την τραγωδία με τον 11χρονο - Η ανακοίνωση

Ικαρία: «Το παιδί ήταν άσφυγμο όταν έφτασα»

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του γιατρού, ο οποίος έσπευσε πρώτος για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες όταν βρέθηκε ο 11χρονος χωρίς τις αισθήσεις του στη θάλασσα, μπλεγμένο σε δίχτυα. 

«Δυστυχώς βρήκαμε το παιδί πνιγμένο» - Συγκλονίζει ο δήμαρχος των Φούρνων

«Εκλήθην στο σημείο και κατά την άφιξή μου διαπίστωσα τον θάνατο του παιδιού, το οποίο ήταν άσφυγμο και μεταφέρθηκε στο ιατρείο μου για τη διαπίστωση του θανάτου και για να ακολουθήσουν όλες οι διαδικασίες», είπε ο γιατρός στην ΕΡΤ.

Ικαρία: Το μοιραίο ραντεβού για κολύμπι

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μικρός Χρήστος είχε δώσει ραντεβού στις 14:00 το μεσημέρι της Πέμπτης με τον ξαδελφό του στην παραλία της Πλάκας για να κολυμπήσουν. Έφτασε πρώτος και μάλλον βούτηξε στο νερό. Όταν πήγε στην παραλία ο ξάδελφός του δεν τον βρήκε και ειδοποίησε τη μητέρα του, η οποία ξεκίνησε να τον αναζητά σε όλο το νησί, δείχνοντας τη φωτογραφία του σε περαστικούς. 

Ικαρία: Τα δύο σενάρια για τον πνιγμό του γιου του Οδυσσέα Σταμούλη

Στις 18:00 το απόγευμα δήλωσε την εξαφάνιση του γιου της στο Λιμενικό και ξεκίνησαν οι έρευνες. Ομάδα νεαρών βούτηξε στη θάλασσα και δυστυχώς τον βρήκε μπλεγμένο στα δίχτυα, δίπλα από μια σημαδούρα που έχει τοποθετηθεί ως όριο για το επιτρεπόμενο κολύμπι, κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. 

Οδυσσέας Σταμούλης: «Μπροστά στο παιδί μου, όλα τα άλλα μικραίνουν»

Αμέσως το έβγαλαν στην ακτή και σε κατάσταση πανικού φώναζαν να επέμβει ένας γιατρός. Έτσι κι έγινε. Γιατρός έσπευσε να του κάνει ΚΑΡΠΑ, με τον κόσμο στην παραλία να περιμένει σιωπηλός και με δάκρυα στα μάτια το θαύμα, το οποίο όμως δεν έγινε. 

Τραγωδία στην Ικαρία: Γιος του Οδυσσέα Σταμούλη ο 11χρονος που πνίγηκε

Το παιδί μεταφέρθηκε στο αγροτικό ιατρείο των Φούρνων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top