Ικαρία: Τα δύο σενάρια για τον πνιγμό του γιου του Οδυσσέα Σταμούλη

Φως θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή

Δύο είναι τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές για τον πνιγμό του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη στους Φούρνους της Ικαρίας

Σύμφωνα με την ΕΡΤ το αγοράκι είχε κανονίσει να πάει για κολύμπι με έναν ξάδελφό του, αλλά έφτασε στην παραλία της Πλάκας στο λιμάνι των Φούρνων νωρίτερα.

Τραγωδία στην Ικαρία: Γιος του Οδυσσέα Σταμούλη ο 11χρονος που πνίγηκε

Ο 11χρονο  Χρήστος σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει το Λιμενικό έφυγε από το σπίτι του στις 14:00 το μεσημέρι και στις 18:00 η μητέρα του δήλωσε την εξαφάνισή του. 

Ο 11χρονος ήταν γιος του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη - NDPPhoto

Ο 11χρονος ήταν γιος του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη - NDPPhoto

Σύμφωνα με το Open τα αίτια της τραγωδία δεν έχουν ακόμα αποσαφηνιστεί, ωστόσο οι αρχές εκτιμούν είτε ότι το παιδί χτύπησε κάπου, έπεσε αναίσθητο στη θάλασσα και στη συνέχεια μπλέχτηκε στα δίχτυα, είτε μπλέχτηκε απευθείας στα δίχτυα, εγκλωβίστηκε κι έχασε έτσι τη ζωή του. 

Οδυσσέας Σταμούλης: «Μπροστά στο παιδί μου, όλα τα άλλα μικραίνουν»

Παρευρισκόμενοι που βρίσκονταν στην παραλία, όταν ανασύρθηκε το παιδί χωρίς τις αισθήσεις, του έκλαιγαν και φώναζαν να πάει κάποιος γιατρός. 

Εκεί βρισκόταν γιατρός, ο οποίος ξεκίνησε να κάνει ΚΑΡΠΑ στον 11χρονο, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο αγροτικό ιατρείο των Φούρνων, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός. 

Φως στα αίτια του θανάτου του 11χρονου αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή που θα γίνει σήμερα το πρωί στη Σάμο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top