Τραγωδία στην Ικαρία: Γιος του Οδυσσέα Σταμούλη ο 11χρονος που πνίγηκε

Βρέθηκε μπλεγμένος σε δίχτυα δίπλα σε μια σημαδούρα

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη από την τραγωδία που σημειώθηκε χθες στους Φούρνους της Ικαρίας, όταν ένα 11χρονο αγόρι πνίγηκε στη θάλασσα. Όπως έγινε γνωστό το αγοράκι ήταν γιος του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη

Σύμφωνα με τον δήμαρχο των Φούρνων Κορσέων χθες κατά τις 17:00 – 17:30 η μητέρα του παιδιού, η οποία διατηρεί ξενοδοχείο στο νησί, τον ενημέρωσε ότι είχε εξαφανιστεί. 

Τραγωδία στην Ικαρία: Πνίγηκε 11χρονο παιδί στους Φούρνους

Έντρομη και σε κατάσταση πανικού του είπε ότι έψαχνε τον γιο της από τις 14:00 το μεσημέρι και δεν είχε καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί του. 

Ο Οδυσσέας Σταμούλης - NDPPhoto

Ο Οδυσσέας Σταμούλης - NDPPhoto

Αμέσως ο δήμαρχος ξεκίνησε τις έρευνες, ενώ η μητέρα με μια φωτογραφία του 11χρονου στο χέρι ρωτούσε τους περαστικούς αν τον είχαν δει.

Τραγικός θάνατος 14χρονου: Πνίγηκε σε παραλία της Ξάνθης

Φούρνοι: Βρήκαν το παιδί νεκρό δίπλα σε σημαδούρα

Ανάστατοι οι κάτοικοι του νησιού έψαχναν για τον μικρό. Μια ομάδα νεαρών έπεσε στη θάλασσα και λίγο αργότερα βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο θέαμα. Βρήκαν τον 11χρονο χωρίς τις αισθήσεις του μπλεγμένο σε δίχτυα, δίπλα σε μια σημαδούρα, κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Το αγοράκι φορούσε μπλε- πορτοκαλί μαγιό και μάσκα και είχε πάει για κολύμπι στην παραλία της Πλάκας, στο λιμάνι του νησιού.

Νέα Μάκρη: Η 10χρονη έμεινε τρία λεπτά κάτω από το νερό

Σήμερα η σορός του παιδιού θα μεταφερθεί στη Σάμο για τη νεκροψία – νεκροτομή. 

Φούρνοι: Πώς έγινε η τραγωδία

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 11χρονος έφυγε από το σπίτι του στις 14:00 το μεσημέρι και η μητέρα κατά τις 18:00 πήγε στο Λιμενικό Τμήμα και δήλωσε την εξαφάνισή του. 

Καβούρι: Συγκλονίζει ο ναυαγοσώστης που ανέσυρε νεκρό τον 6χρονο

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του αγοριού, το οποίο τελικά εντόπισαν τις βραδινές ώρες (περίπου στις 20:30).

Ο κόσμος άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Γιατρός έφτασε στο σημείο, έκανε τεχνητή αναπνοή στο παιδί χωρίς αποτέλεσμα και τελικά μεταφέρθηκε στο αγροτικό ιατρείο Φούρνων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top