Νέα Μάκρη: Η 10χρονη έμεινε τρία λεπτά κάτω από το νερό

Έβγαζε φαγητό όταν της έκαναν ΚΑΡΠΑ - Το μοιραίο παιχνίδι με τις μάσκες

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τον πνιγμό του 10χρονου κοριτσιού σε πισίνα συγκροτήματος κατοικιών στη Νέα Μάκρη

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το πρωί της Κυριακής η μητέρα του κοριτσιού έβαζε τις βαλίτσες στο αυτοκίνητο προκείμενου να επιστρέψουν στο σπίτι τους στην Αθήνα. Ο πατέρας της μικρής, μαζί με τον δίδυμο αδελφό της είχαν ήδη επιστρέψει με το άλλο αυτοκίνητο. 

Τραγωδία στη Νέα Μάκρη: Πνίγηκε 10χρονη σε πισίνα συγκροτήματος κατοικιών

Το παιδί έπαιζε στην πισίνα μαζί με έναν φίλο του χωρίς επίβλεψη. Πετούσε το ένα στο άλλο μια μάσκα και βουτούσαν στην πισίνα για να την πιάσουν. Κάποια στιγμή το αγοράκι πήγε στο σπίτι του για να πάρει κάτι. Η 10χρονη έμεινε μόνη της, είδε τη μάσκα στον πυθμένα της πισίνας και βούτηξε για να την πιάσει, όμως δε βγήκε ξανά στην επιφάνεια. 

Το αγοράκι επιστρέφοντας είδε τη φίλη του μέσα στο νερό και άρχισε να φωνάζει βοήθεια. Δύο ιδιώτες γιατροί που έμεναν στο συγκρότημα έσπευσαν και ξεκίνησαν να κάνουν ΚΑΡΠΑ στο παιδί, που εκτιμάται ότι έμεινε μέσα στο νερό για περίπου τρία λεπτά.

Τραγωδία στο Καβούρι: Αγοράκι ανασύρθηκε νεκρό από τη θάλασσα

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατά την προσπάθειά τους να το επαναφέρουν, το κοριτσάκι έβγαζε από το στόμα τροφή, που σημαίνει ότι πριν βουτήξει στην πισίνα είχε φάει. 

Μέσα σε δέκα λεπτά έφτασαν επίσης στο συγκρότημα δύο μηχανές του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια ασθενοφόρο. Η 10χρονη είχε χαμηλό σφυγμό και ανέπνεε με δυσκολία, ενώ όταν έφτασε στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Καβούρι: Συγκλονίζει ο ναυαγοσώστης που ανέσυρε νεκρό τον 6χρονο

Τα αίτια θανάτου του παιδιού θα διαπιστωθούν από τη νεκροψία – νεκροτομή.

Είναι το δεύτερο περιστατικό πνιγμού παιδιού μέσα σε 24 ώρες. Το Σάββατο το απόγευμα στο μεγάλο Καβούρι ένα αγοράκι έξι χρόνων ανασύρθηκε μέσα από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του και τελικά κατέληξε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top