«Δυστυχώς βρήκαμε το παιδί πνιγμένο» - Συγκλονίζει ο δήμαρχος των Φούρνων

Η μητέρα του τον αναζητούσε και ζήτησε βοήθεια- Έκτοτε άρχισαν οι έρευνες

Tραγωδία με 11χρονο στους Φούρνους- Όσα είπε ο δήμαρχος, Δημήτρης Καρύδης, στην εκπομπή «Alpha Tώρα»

Συγκλονισμένος είναι ο δήμαρχος Φούρνων Κορσεών, Δημήτρης Καρύδης, για την τραγωδία με τον 11χρονο Χρήστο. 

Ικαρία: Τα δύο σενάρια για τον πνιγμό του γιου του Οδυσσέα Σταμούλη

Το άτυχο αγόρι που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στη θάλασσα, είναι ο μοναχογιός του Οδυσσέα Σταμούλη. Ο δήμαρχος, ο οποίος είναι και ξάδελφος της πρώην συζύγου του ηθοποιού, περιέγραψε πως αρχικά δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από την οικογένεια, που αγωνιούσε καθώς δεν έβρισκε το αγόρι. 

Ο ηθοποιός Οδυσσέας Σταμούλης/ ΝDN photo

Ο ηθοποιός Οδυσσέας Σταμούλης/ ΝDN photo

«Ο Χρήστος χάθηκε» περιέγραψε ο κ.Καρύδης στην εκπομπή «Alpha Tώρα» και τότε άρχισε η έρευνα στο νησί. Όταν δε βρέθηκαν τα ίχνη του στη στεριά, τότε ομάδα συμπατριωτών του έπεσαν στη θάλασσα για τη συνέχιση των ερευνών.  

Φούρνοι Κορσεών/ Eurokinissi Xρήστος Μπόνης

Φούρνοι Κορσεών/ Eurokinissi Xρήστος Μπόνης

«Δυστυχώς, τον Χρήστο τον βρήκαμε πνιγμένο», είπε συγκινημένος ο δήμαρχος, εξηγώντας πως το παιδί βρέθηκε νεκρό στο σημείο όπου βρίσκεται μια σημαδούρα, η οποία έχει τοποθετηθεί εκεί ως όριο.  Πιθανότατα είναι πνιγμός, «το παιδί μάλλον πνίγηκε», είπε ο δήμαρχος, ο οποίος δεν πιστεύει ότι η σημαδούρα σχετίζεται με τον θάνατο του 11χρονου. Ο κ. Καρύδης πρόσθεσε ότι χτες είχε αέρα και θαλασσοταραχή στο σημείο όπου έλαβε χώρα η τραγωδία. 

Οδυσσέας Σταμούλης: «Μπροστά στο παιδί μου, όλα τα άλλα μικραίνουν»

Αν κρατιόταν στη σημαδούρα, τότε θα μπορούσε να φωνάξει για βοήθεια και να τον ακούσουν, είναι μόνο 50 μέτρα μακριά από τη στεριά, τόνισε ο δήμαρχος. «Ήταν ένα πολύ καλό παιδάκι και δεν μπορώ να καταλάβω τα αίτια του θανάτου του», συμπλήρωσε ο ίδιος. 

Τραγωδία στην Ικαρία: Γιος του Οδυσσέα Σταμούλη ο 11χρονος που πνίγηκε

Όπως είπε, η οικογένεια έκανε διακοπές στο μικρό νησάκι, όπου δεν υπάρχει ναυαγοσώστης. «Δεν είναι οργανωμένες οι παραλίες μας για να συνδράμει το κράτος και να μας δώσει ναυαγοσώστη», εξήγησε ο κ. Καρύδης. 

«Το παιδί φορούσε μάσκα κι έκανε το μπανάκι του», κατέληξε ο ίδιος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top