Ομόνοια: «Ήθελαν να λιντσάρουν τον παιδόφιλο», λέει ο πατέρας της 14χρονης

Οι γονείς του κοριτισιού παγίδευσαν τον 63χρονο μαζί με την αστυνομία

Ομόνοια: «Έτσι παγίδευσα στον παιδόφιλο και τον παρέδωσα στην Αστυνομία» / Βίντεο από MEGA

Ο πατέρας της 14χρονης μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο παγίδευσαν τον 63χρονο παιδόφιλο στην Ομόνοια που έστελνε χυδαία μηνύματα στην ανήλικη κόρη του.

Ομόνοια: Ο 63χρονος παιδόφιλος πέταγε ερωτικά ραβασάκια σε δημοτικά σχολεία

Όπως αποκάλυψε, μιλώντας στο «Mega», ο παιδόφιλος προσπάθησε να προσεγγίσει και άλλο κορίτσι.

Mάλιστα αυτός ήταν που τον «έσωσε» από τα χέρια του κόσμου που είχε μαζευτεί τριγύρω του και ήθελε να τον λιντσάρει, όταν έμαθε για τη σοκαριστική υπόθεση.

 «Ο κόσμος ενδιαφέρθηκε να δει τι είχε γίνει όταν είδαν ότι τον είχα εγκλωβίσει. Στο τέλος τον έσωσα γιατί είχε μαζευτεί πολύς κόσμος» είπε χαρακτηριστικά περιγράφοντας τα όσα διαδραματίστηκαν. 

Ο πατέρας επεσήμανε πως όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης, όταν η ανήλικη έλαβε στο κινητό της ένα μήνυμα με μια χυδαία φωτογραφία γυναίκας.

Η κοπέλα ήταν μαζί με μία φίλη και νόμισαν πως πρόκειται περί πλάκας από τους συμμαθητές τους, ενώ προσπαθώντας να καταλάβει αν είναι γνωστός ο αριθμός από τον οποίο ήρθε το μήνυμα, το κάλεσαν κατα λάθος.

Μια ημέρα αργότερα ο 63χρονος την κάλεσε, λέγοντας με χυδαίο τρόπο πως θέλει να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί της. Ο άνδρας όμως δε σταμάτησε εκεί, καθώς μετά από κάποιες ώρες έστειλε νέο μήνυμα στην ανήλικη με μια χυδαία φωτογραφία.

Ομόνοια: Ξεσπά ο πατέρας της 14χρονης -«Λέει ότι το έχει κάνει 1.000 φορές»

Ο πατέρας της 14χρονης εξηγεί πώς παγίδευσαν τον παιδόφιλο.

«Είχε στείλει μήνυμα σε άλλο κοριτσάκι, σε μία φίλη της κόρης μου και μετά στην κόρη μου. Δεν ξέρουμε πού βρήκε τον αριθμό των κινητών των κοριτσιών. Τα κορίτσια στην αρχή νόμιζαν ότι είναι από κάποιο συμμαθητή και τους κάνουν πλάκα», ανέφερε.

Ομόνοια: Συνελήφθη 63χρονος παιδόφιλος - Τα χυδαία μηνύματα σε ανήλικη

«Αρχικά η κόρη μου μίλησε στη μαμά της και μετά όταν πήγα σπίτι με κοιτάει στα μάτια το κορίτσι μου και δακρύζει. Ντρεπόταν να μου δείξει το κινητό, είναι ένα πράγμα που στα 14 της δεν το έχει ξαναδεί», σημείωσε ο πατέρας. 

Στη συνέχεια η μητέρα του κοριτσιού υποδύθηκε την ανήλικη και συνέχισε την επικοινωνία με τον παιδόφιλο. Ο πατέρας της ανήλικης ανέφερε ότι ο δράστης ήξερε ότι επικοινωνούσε και έστελνε τα μηνύματα με το χυδαίο περιεχόμενο σε παιδιά.

Ερωτώμενος ο πατέρας της ανήλικης πώς κανονίστηκε το ραντεβού, απάντησε: «Το έκλεισε η γυναίκα μου με το παιδί, που είχαν συμβουλευτεί πιο πριν την αστυνομία για αυτό. Εγώ βρέθηκα στο σημείο λίγο πιο πριν. Όταν τον έπιασα είπε αυτό που λένε όλοι, ότι δεν ήξερε ότι είναι ανήλικη».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top