Ομόνοια: Ο 63χρονος είχε καταδικαστεί το 1998 για βιασμό

Καταγγελίες ότι πετούσε ερωτικά ραβασάκια έξω από δημοτικό σχολείο

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δράση του 63χρονου παιδόφιλου, ο οποίος συνελήφθη στην Ομόνοια το Σάββατο, αφού είχε στείλει χυδαία μηνύματα ερωτικού περιεχομένου σε μαθήτρια 14 ετών. 

Σύμφωνα με νέες μαρτυρίες, ο άνδρας είχε παρενοχλήσει κι άλλα ανήλικα κορίτσια με τον ίδιο τρόπο και μάλιστα άφηνε χαρτάκια ερωτικού περιεχομένου έξω από δημοτικό σχολείο της περιοχής, όπου διέμενε παλιότερα. 

Ομόνοια: Ξεσπά ο πατέρας της 14χρονης -«Λέει ότι το έχει κάνει 1.000 φορές»

Κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής κατήγγειλαν στην εκπομπή TLive ότι ο 63χρονος ζωγράφιζε άσεμνα και χυδαία σκίτσα και καλούσε σε ερωτικές συνευρέσεις μαθήτριες του δημοτικού, δίνοντας μάλιστα και τον αριθμό του τηλεφώνου του. Ανάλογα μηνύματα έγραφε και σε τηλεφωνικό θάλαμο. 

«Βρίσκαμε χαρτάκια κάτω με ανώμαλο περιεχόμενο και ένα τηλέφωνο. Κάποια στιγμή τον παρακολούθησα και τον είδα ότι πέταξε αυτός το χαρτί», αναφέρει ένας κάτοικος στην τηλεοπτική εκπομπή.

Ομόνοια: Συνελήφθη 63χρονος παιδόφιλος - Τα χυδαία μηνύματα σε ανήλικη

«Τα χαρτάκια έγραφαν ανδρικό όνομα και έλεγαν πως κάνει διάφορα πράγματα», είπε μία άλλη κάτοικος και διευκρίνισε ότι έγραφε πάνω το κινητό του τηλέφωνο.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η δράση του ο 63χρονος αναγκάστηκε να μετακομίσει σε άλλη περιοχή. 

«Πήγαμε δύο άνθρωποι τον πιάσαμε, του μιλήσαμε λίγο όμορφα και μετά μετακόμισε. Από την ώρα που διαπίστωσα ότι είναι αυτός που τα πετάει, μέσα σε 10 ημέρες μετακόμισε», είπε άλλος κάτοικος της περιοχής.

Με τον ίδιο τρόπο δρούσε και στα Πετράλωνα όπου έμενε πιο παλιά.

Ομόνοια: Babysitter είχε καταγγείλει τον παιδόφιλο για βιασμό

Σαν να μην έφταναν αυτά, babysitter πριν από 25 χρόνια τον είχε καταγγείλει για βιασμό. Μάλιστα ο 63χρονος είχε συλληφθεί και είχε καταδικαστεί. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 63χρονος αναζητούσε τα υποψήφια θύματά του μέσα από αγγελίες για babysitters. Όταν η καταγγέλλουσα πήγε για να εργαστεί, ο 63χρονος της επιτέθηκε. 

Φέρεται, επίσης, να έχει παρενοχλήσει κι άλλες γυναίκες, ενώ έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές και για άλλα αδικήματα, όπως αυτό της υπεξαίρεσης. 

Ομόνοια: Ο 63χρονος είχε ασελγήσει σε βάρος της 12χρονης στον Κολωνό

Χθες ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε ότι η 12χρονη από τον Κολωνό αναγνώρισε τον 63χρονο ως έναν από τους βιαστές της. 

Κολωνός: Η 12χρονη αναγνώρισε ως βιαστή της τον παιδόφιλο της Ομόνοιας

Στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, με τη συνδρομή της παιδοψυχολόγου, αναμένεται να λάβουν νέα κατάθεση από το παιδί, έτσι ώστε να τον αναγνωρίσει και επίσημα.

Παράλληλα, θα ζητηθούν λεπτομέρειες, για το πώς ήρθε σε επαφή μαζί του, εάν μεσολάβησε ο προφυλακισμένος Η.Μ., ο άνδρας δηλαδή που κατηγορείται ότι εκπόρνευε την 12χρονη, αλλά κι αν ο 63χρονος την είχε συστήσει και σε άλλους άνδρες.

Αφού ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, το πιο πιθανό είναι να εκδοθεί ένταλμα για την σύλληψη του.

Σε βάρος του 63χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για Προσβολή Γενετήσιας Αξιοπρέπειας και Προσέλκυσης Παιδιών για Γενετήσιους Λόγους και με προφορική εντολή της εισαγγελίας έχει αφεθεί ελεύθερος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top