Κολωνός: Η 12χρονη αναγνώρισε ως βιαστή της τον παιδόφιλο της Ομόνοιας

Νέες διαστάσεις στο θρίλερ της σύλληψης του 63χρονου

Νέες διαστάσεις λαμβάνει το θρίλερ της σύλληψης του 63χρονου παιδόφιλου χθες στην Ομόνοια, ο οποίος έστελνε χυδαία μηνύματα σε 14χρονη και συνελήφθη κατόπιν επιχείρησης της ΕΛΑΣ σε συνεννόηση με τους γονείς του κοριτσιού.

Ομόνοια: Συνελήφθη 63χρονος παιδόφιλος - Τα χυδαία μηνύματα σε ανήλικη

Κολωνός: Η 12χρονη αναγνώρισε ως βιαστή της τον παιδόφιλο της Ομόνοιας

Ως έναν από τους βιαστές της αναγνώρισε τον 63χρονο παιδόφιλο της Ομόνοιας η 12χρονη από τον Κολωνό

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα, η 12χρονη από την υπόθεση του Κολωνού, αναγνώρισε ως έναν από τους βιαστές της τον 63χρονο. 

Ειδικότερα, η  Ρία Τσοχαντάρη μετέδωσε τις πληροφορίες από τη θεία του κοριτσιού, πως η 12χρονη είδε το βίντεο με τον παιδόφιλο στην Ομόνοια και τον αναγνώρισε. Με τον συγκεκριμένο δε φαίνεται να είχαν ανταλλάξει μηνύματα, ενώ στο ραντεβού την είχε στείλει ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση Η.Μ.

Μάλιστα, στη συνέχεια ο 63χρονος φέρεται να την έστειλε και σε άλλον έναν ηλικιωμένο. 

Πώς έγινε η σύλληψη του παιδόφιλου στην Ομόνοια 

Ο παιδόφιλος ζητούσε ερωτικό ραντεβού από ανήλικη και της έστελνε χυδαία μηνύματα.

Κάλεσε την ανήλικη στο κινητό της, λέγοντάς της ότι θέλει να συναντηθούν και αργότερα την ίδια ημέρα, της έστειλε μήνυμα με άσεμνο περιεχόμενο.

Αφού το κορίτσι αποκάλυψε με κλάματα όσα συνέβαιναν, η οικογένειά της του έστησε παγίδα. Η 14χρονη κανόνισε συνάντηση με τον κατηγορούμενο στην περιοχή της Ομόνοιας το μεσημέρι του Σαββάτου ενώ είχε ήδη ενημερωθεί το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που πήγαν στο σημείο μαζί με τον πατέρα της ανήλικης, εντόπισαν τον 63χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Ομόνοιας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top