Ομόνοια: Συνελήφθη 63χρονος παιδόφιλος - Τα χυδαία μηνύματα σε ανήλικη

Πώς τον παγίδευσε το ανήλικο κορίτσι - Οργισμένος ο πατέρας της

Ομόνοια: Συνελήφθη 63χρονος που ζητούσε ερωτικό ραντεβού από ανήλικη και της έστελνε χυδαία μηνύματα / Βίντεο από MEGA

Σοκ προκαλεί η δράση ενός 63χρονου στο κέντρο της Αθήνας ο οποίος συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Ομόνοια κατηγορούμενος για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ο παιδόφιλος ζητούσε ερωτικό ραντεβού από ανήλικη και της έστελνε χυδαία μηνύματα.

Κολωνός: Τα τρία νέα πρόσωπα που «έδειξε» η 12χρονη για τον βιασμό της

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 63χρονος το μεσημέρι του Σαββάτου κάλεσε την ανήλικη στο κινητό της, λέγοντάς της ότι θέλει να συναντηθούν με σκοπό να προβεί σε γενετήσιες πράξεις μαζί της. Αργότερα την ίδια ημέρα, απέστειλε μήνυμα στο κορίτσι που περιλάμβανε φωτογραφία με άσεμνο περιεχόμενο.

Ομόνοια: Συνελήφθη 63χρονος παιδόφιλος

Ο 63χρονος παιδόφιλος που συνελήφθη στην Ομόνοια

Η ανήλικη κανόνισε συνάντηση με τον κατηγορούμενο χθες μεσημέρι Σαββάτου, στην περιοχή της Ομόνοιας, ενώ είχε ήδη ενημερώσει το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που προσέτρεξαν στο σημείο μαζί με τον πατέρα της ανήλικης, εντόπισαν τον 63χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Ομόνοιας που επιλήφθηκε προανακριτικά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος είχε πει στην ανήλικη ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που προέβαινε σε παρόμοια πράξη, ενώ ο ίδιος φέρεται να διαμένει στην περιοχή του Κολωνού.

Φρεαττύδα: Αλλοδαποί προσπάθησαν να βιάσουν 17χρονη- Την έσωσε 22χρονος

H οργή του πατέρα: «Κάθε δάκρυ της κόλαση για σένα»

Ο πατέρας της ανήλικης, σε ανάρτησή του στα social media, περιέγραψε οργισμένος τι συνέβη.

Όπως αναφέρει, είδε το παιδί του να κλαίει και τη ρώτησε τι έχει συμβεί με την ανήλικη να του αποκαλύπτει όσα της έστειλε, φανερώνοντας πως το έχει κάνει και σε άλλο ανήλικο.

«Πείραξες την ψυχή του παιδιού μου 14 χρονών, έκανες το παιδί μου να κλαίει. Κάθε δάκρυ της κόλαση για σένα. Και για όποιον άλλον είναι μαζί σου. Τώρα είναι το παιδί μου, αύριο μπορεί να ειναι το δικό σας» τόνισε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του.

Σαρωνίδα: 35χρονος βίαζε και απειλούσε ανήλικη

Ολόκληρη η ανάρτηση του πατέρα:

«Παρασκευή βραδυ βλέπω την κόρη μου 14 χρονών να κλαίει. Της λέω ''τι έχεις κορίτσι μου'' και μου δείχνει τα παρακάτω. Το εν λόγο σκουπίδι έστελνε βίντεο φωτογραφίες και οτιδήποτε άλλο στο παιδί μου και σε άλλο ένα παιδί ανήλικο. Σε τηλεφωνική επικοινωνία ακούγοντας εγώ δίπλα να του λέει το παιδί μου ''γιατί κυρίε μου στέλνετε αυτά'' της απαντάει ''γιατί θέλω να σε γ@μ@σ@'' με μία θρασύτητα και έτσι έγινε αλλά με τα αντίθετα αποτελέσματα για το σκουπίδι αυτό. Βέβαια από κοντά έλεγε ''δεν ήξερα οτι ηταν ανήλικη''. Η πρωτη δικαιολογία σε κάθε παιδεραστή ''δεν ήξερα ότι ήταν ανήλικη''.

Ήξερες σκουπίδι ότι ήταν ανήλικα τα παιδιά έπεσες όμως σε λάθος παιδί που μίλησε. Σε ένα άλλο κοριτσάκι έλεγε ότι θα το πάει στο ξενοδοχείο του και ότι το έχει κάνει 1000 φορές και θα του δώσει ότι θέλει. Όντως το πορτοφόλι του είχε 600 € και σε ένα λογαριασμό 150.000 € για υπάλληλος του ΟΑΣΑ. Τα δημοσιοποιώ ώστε να δούνε το πρόσωπο του κι άλλα παιδιά. Το σκουπίδι αυτό κινιόταν Καλλιθέα Κολωνό Πετράλωνα.

Το που βρίσκει τα τηλέφωνα των παιδιών δεν ξέρω, θα το βρούνε οι αρμόδιοι από δω και πέρα είναι στα χέρια της δικαιοσύνης και ελπίζω να το τελειώσει η δικαιοσύνη έτσι όπως πρέπει. Πειράξες την ψυχή του παιδιού μου 14 χρονών, έκανες το παιδί μου να κλαίει κάθε δάκρυ της κόλαση για σένα Και για όποιον άλλον είναι μαζί σου. Τώρα είναι το παιδί μου, αύριο μπορεί να ειναι το δικό σας, να έχετε από κοντά τα παιδιά σας, να τα έχετε φίλους, να σας μιλάνε, ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσεις αυτά όλα. Προς το παρόν είναι φρουρούμενο στο νοσοκομείο. Είναι στα χέρια της δικαιοσύνης όποιο παιδί τον γνωρίζει Ή του έχει κάνει κάτι ο συγκεκριμένος Βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας. Και πάλι ελπίζω η δικαιοσύνη να κάνει αυτό που πρέπει, το τονίζω πολύ αυτό. ''Γιατί κύριε μου τα στέλνετε αυτά'', ''γιατί θέλω να σε γ@μ@σ@'' και έτσι κλείνω το μήνυμα αυτό…!!!!»

Πέραμα: «Eίδα ένα κάθαρμα να πειράζει το παιδί μου»

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες (10-6-2023), στην Ομόνοια, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 63χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 9-6-2023 ο 63χρονος κάλεσε στο κινητό τηλέφωνο ανήλικης ημεδαπής λέγοντας της ότι θέλει να προβεί σε γενετήσιες πράξεις μαζί της.

Αργότερα την ίδια ημέρα, απέστειλε μήνυμα στην ανωτέρω ανήλικη που περιλάμβανε φωτογραφία με άσεμνο περιεχόμενο.

Στη συνέχεια, η ανήλικη κανόνισε συνάντηση με τον κατηγορούμενο μεσημβρινές ώρες της 10-6-2023 στην περιοχή της Ομόνοιας, ενώ είχε ήδη ενημερώσει το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που προσέτρεξαν στο σημείο, εντόπισαν τον 63χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Ομόνοιας που επιλήφθηκε προανακριτικά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top