Πέραμα: «Eίδα ένα κάθαρμα να πειράζει το παιδί μου»

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 28χρονη μητέρα της 6χρονης

Όσα είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Αλέξανδρο Γύγο η 28χρονη μητέρα από το Πέραμα μετά την απόφαση να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους 

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 28χρονη μητέρα από το Πέραμα, η οποία κατηγορείται για συνέργεια στον βιασμό της ανήλικης κόρης της. 

Πέραμα: Δίωξη και στη μητέρα της 6χρονης για συνέργεια στον βιασμό

Το πρωί οδηγήθηκε στην ανακρίτρια, στο γραφείο της οποίας έμεινε για τουλάχιστον τέσσερις ώρες, προσπαθώντας να πείσει τις δικαστικές αρχές ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στον βιασμό της κόρης της. 

Πέραμα: Μέσα στο δωμάτιο του 43χρονου - 6χρονη: «Το είχε ξανακάνει»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Γύγου στο Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η 28χρονη φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία και να ισχυρίστηκε ότι από την πρώτη στιγμή κατήγγειλε το συμβάν στην αστυνομία. «Μπορώ να επιβεβαιώσω μόνο αυτά τα οποία είδα και σας τα λέω. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να πάω κοντά στο παιδί μου και να το στηρίξω» φέρεται να υποστήριξε η 28χρονη μητέρα για τον βιασμό της 6χρονης κόρης της.

Πέραμα: Η 28χρονη μητέρα εξερχόμενη από το γραφείο της ανακρίτριας, μετά την απόφαση να αφεθεί ελεύθερη

Πέραμα: Η 28χρονη μητέρα εξερχόμενη από το γραφείο της ανακρίτριας, μετά την απόφαση να αφεθεί ελεύθερη

Έξω από τα δικαστήρια την περίμενε η μητέρα και η αδελφή της.

«Είπε πως θα έβαζε θερμόμετρο στο παιδί και το χάιδευε στο αποθηκάκι»

«Δηλώνω αθώα γιατί ξέρω τι είδαν τα μάτια μου. Ένα κάθαρμα να πειράζει το παιδί μου. Ευχαριστώ πολύ την ελληνική Δικαιοσύνη κι εύχομαι πραγματικά να μείνει για πολύ καιρό μέσα. Μου φτάνει που είναι και προφυλακισμένος. Να σαπίσει μέσα» είπε η 28χρονη μητέρα στο Star, εξερχόμενη από το γραφείο της ανακρίτριας.

Υπενθυμίζεται ότι η 28χρονη μητέρα είχε καταγγείλει στις Αρχές τον υπάλληλο πλυντηρίου, όταν τον είδε να ασελγεί στο παιδί της. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει είχε αφήσει την 6χρονη κόρη της στα «χέρια» του για να της βάλει θερμόμετρο, καθώς ήταν άρρωστη και εκείνος ασέλγησε εις βάρος του ανήλικου κοριτσιού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top