Πέραμα: Δίωξη και στη μητέρα της 6χρονης για συνέργεια στον βιασμό

43χρονος από το Ιράκ κατηγορείται ότι ασέλγησε στο παιδί μέσα σε αποθήκη

Τι υποστηρίζει η μητέρα του παιδιού που καταγγέλλει 43χρονο για ασέλγεια σε βάρος της 6χρονης κόρης της στο Πέραμα / Βίντεο από MEGA

Ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας στη μητέρα του 6χρονου κοριτσιού που φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού στο Πέραμα.

Συγκεκριμένα, ένας 43χρονος άνδρας με καταγωγή από το Ιράκ κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος του παιδιού μέσα στην αποθήκη του πλυντηρίου αυτοκινήτων όπου εργαζόταν.

Πέραμα: Άνδρας κατηγορείται ότι βίασε 6χρονη σε αποθήκη

Πλέον, διώκεται και η 26χρονη μητέρα του παιδιού για συνέργεια σε βιασμό ανηλίκου και σε γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

«Νιώθω πιο πολύ σιχαμάρα, αυτόν τον άνθρωπο τον είχα 5 χρόνια φίλο, τον εμπιστευόμουν. Τι να σας πω τώρα; Η κόρη μου αυτή την στιγμή, δε θέλει να ακούει τίποτα γι’ αυτό. Μου είπε ότι δε θέλει να ξαναμιλήσει σε κανέναν ούτε από την αστυνομία, ούτε σε κανέναν», είχε πει η μητέρα στο MEGA.

«Είπε πως θα έβαζε θερμόμετρο στο παιδί και το χάιδευε στο αποθηκάκι»

«Μου λέει, "άσε το παιδί, θα του βάλω εγώ θερμόμετρο". Όταν μπήκα εγώ στο αποθηκάκι, τον έπιασα να πειράζει το παιδί μου από πάνω από τα ρούχα και δίπλα είχε σε ένα συρτάρι, μέσα στο ντουλαπάκι που έχει τα εργαλεία του μαγαζιού για τα αυτοκίνητα, ένα όπλο. Είδα το όπλο και φοβήθηκα, σκέφτηκα ότι είμαι μόνη μου στο μαγαζί, εγώ, αυτός και το παιδί, και ότι μια λάθος φωνή, ίσως από τον φόβο του να αντιδρούσε. Τον είδα να την χαϊδεύει σε ευαίσθητες περιοχές. Κοπάνησα το πόδι μου κάτω για να καταλάβει ότι τον είδα. Μόλις με είδε, ταράχτηκε, γύρισε και μου είπε "το θερμόμετρο ψάχνω, δεν το βρίσκω". Μετά από αυτά που είδα, θέλω να τον δω στη φυλακή» περιέγραψε το περιστατικό η μητέρα.

«Είδα την κόρη μου ξαπλωμένη και εκείνον να την χαϊδεύει»

«Τον γνωρίζω πέντε χρόνια. Κάναμε πολύ “κολλητή” παρέα. Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη, δεν μου είχε δώσει ποτέ δικαιώματα», είπε η μητέρα της 6χρονης στον ΑΝΤ1.

 «Εκείνες τις ημέρες είχα την κορούλα μου με πυρετό. Γυρνώντας από το ΙΚΑ, η κόρη μου μου είπε να σταματήσουμε στο μαγαζί του, μιας και το σπίτι μας είναι κοντά. Του ζήτησα κάποια στιγμή ένα θερμόμετρο για να δω αν έχει πυρετό το παιδί και να φύγουμε για το σπίτι. Στον 43χρονο είχα απόλυτη εμπιστοσύνη. Μου είπε “εντάξει, παιδί μου, θα βάλω εγώ θερμόμετρο στο παιδί” και το πήρε μαζί του στην αποθήκη» περιέγραψε η μητέρα.

Ύστερα από περίπου δύο λεπτά η μητέρα πήγε και η ίδια στην αποθήκη. «Είδα την κόρη μου ξαπλωμένη και εκείνον να την χαϊδεύει. Ήταν χάιδεμα ακατάλληλο για παιδί, ήταν σεξουαλική παρενόχληση» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Ταράχτηκα, γιατί είδα μέσα στο συρτάρι του γραφείου του ένα όπλο. Κοπάνησα το πόδι μου με δύναμη και μπήκα μέσα. Μίλησα στην κόρη μου και δεν απαντούσε. Αυτός σήκωσε τα χέρια ψηλά και μου είπε “το θερμόμετρο ψάχνω, τι έπαθες;”. Του είπα ότι “το παιδί μου ψήνεται στον πυρετό και πρέπει να το πάρω και να φύγουμε” ως δικαιολογία για να μπορέσουμε να φύγουμε» πρόσθεσε.

«Περίμενα με την μητέρα μου, για να σχολάσει ο πατριός μου από την δουλειά, για να πάμε να τον καταγγείλω. Το παιδί ήταν ταραγμένο και μου έλεγε “μαμά, με έπιανε σε σημεία που δεν έπρεπε”» σοκάρουν οι περιγραφές της μητέρας.

Η μητέρα ανέφερε πως δε γνωρίζει αν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος της για συνέργεια και πως διάβασε σχετική αναφορά σε ιστοσελίδα.

«Σας ορκίζομαι ότι ποτέ δεν μου είχε δώσει δικαιώματα, αλλιώς δεν θα το πήγαινα το παιδί. Είμαι μια μητέρα που μεγαλώνω το παιδί μόνη μου και το έχω πάντα μαζί μου» εξήγησε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top