«Είπε πως θα έβαζε θερμόμετρο στο παιδί και το χάιδευε στο αποθηκάκι»

Tι λέει η μητέρα που κατήγγειλε 43χρονο για ασέλγεια στην 6χρονη κόρη της

Τι υποστηρίζει η μητέρα του παιδιού που καταγγέλλει 43χρονο για ασέλγεια σε βάρος της 6χρονης κόρης της στο Πέραμα / Βίντεο από MEGA

Μέσα σε πλυντήριο αυτοκινήτων στο Πέραμα ένας 43χρονος Ιρακινός κατηγορείται πως ασέλγησε σε βάρος ενός 6χρονου κοριτσιού. Ο 43χρονος συνελήφθη έπειτα από καταγγελία που υπέβαλε η μητέρα του παιδιού.

Πέραμα: Άνδρας κατηγορείται ότι βίασε 6χρονη σε αποθήκη

Την ώρα που οι αστυνομικοί κάνουν έρευνες για την υπόθεση, η μητέρα της 6χρονης μίλησε στο MEGA.

«Νιώθω πιο πολύ σιχαμάρα, αυτόν τον άνθρωπο τον είχα 5 χρόνια φίλο, τον εμπιστευόμουν. Τι να σας πω τώρα; Η κόρη μου αυτή την στιγμή, δεν θέλει να ακούει τίποτα γι’ αυτό. Μου είπε ότι δε θέλει να ξαναμιλήσει σε κανέναν ούτε από την αστυνομία, ούτε σε κανέναν», είπε η μητέρα του παιδιού.

'Εδιωχνε τους γονείς την ώρα του ιδιαίτερου και ασελγούσε στο παιδί τους

Πέραμα: «Θα βάλω εγώ θερμόμετρο στο παιδί»

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η μητέρα, η 6χρονη είχε πυρετό. Ο 43χρονος που διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την οικογένεια προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει και να της βάλει θερμόμετρο σε ένα αποθηκάκι.

«Μου λέει, "άσε το παιδί, θα του βάλω εγώ θερμόμετρο". Όταν μπήκα εγώ στο αποθηκάκι, τον έπιασα να πειράζει το παιδί μου από πάνω από τα ρούχα και δίπλα είχε σε ένα συρτάρι, μέσα στο ντουλαπάκι που έχει τα εργαλεία του μαγαζιού για τα αυτοκίνητα, ένα όπλο. Είδα το όπλο και φοβήθηκα, σκέφτηκα ότι είμαι μόνη μου στο μαγαζί, εγώ, αυτός και το παιδί, και ότι μια λάθος φωνή, ίσως από τον φόβο του να αντιδρούσε».

Η μητέρα πήρε τελικά την κόρη της από το σημείο και μαζί με τον πατέρα της πήγαν στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλουν μήνυση σε βάρος του.

«Η κόρη μου είναι πανικόβλητη, με ρωτά αν έχει μπει μέσα στη φυλακή γιατί έτσι θα νιώσει ασφάλεια. Πετάγεται στον ύπνο της και είναι ταραγμένη».

Ηλιούπολη: Συνελήφθη προπονητής τάε κβον ντο για βιασμό αθλητριών

Περιγράφοντας το περιστατικό, η μητέρα της 6χρονης σημείωσε ότι έκανε «κολλητή παρέα» με τον άντρα που καταγγέλλει, τον γνώριζε πέντε χρόνια, από όταν η κόρη της ήταν ενός έτους.

«Τον είδα να την χαϊδεύει σε ευαίσθητες περιοχές. Κοπάνησα το πόδι μου κάτω για να καταλάβει ότι τον είδα. Μόλις με είδε, ταράχτηκε, γύρισε και μου είπε "το θερμόμετρο ψάχνω, δεν το βρίσκω". Μετά από αυτά που είδα, θέλω να τον δω στη φυλακή».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top