Λευκάδα: Άγνωστος αποπειράθηκε να βιάσει γυναίκα στην αυλή του σπιτιού της

«Ούρλιαζα και τον κλώτσησα με τα τακούνια»

Τον τρόμο έζησε νεαρή κοπέλα στη Λευκάδα. Άνδρας που ήταν κρυμμένος στην είσοδο του σπιτιού της, της επιτέθηκε, της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να τη βιάσει

«Αυτός ήταν κρυμμένος στα σκοτάδια και με άρπαξε από τα αριστερά μου. Με αγκάλιασε σφιχτά, με έριξε κάτω και αρχίσαμε να παλεύουμε. Με έπιασε από το λαιμό, μετά μου έκλεισε το στόμα», είπε η ίδια στον Αλέξανδρο Γύγο και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ομαδικός βιασμός 17χρονου: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, η εικοσάχρονη Μαρία, επέστρεφε στο σπίτι της μετά από διασκέδαση. Στην είσοδο της πολυκατοικίας της, σε σκοτεινό σημείο, δέχτηκε επίθεση από έναν άνδρα 32 ετών, ο οποίος αφού τη χτύπησε, την ακινητοποίησε και προσπάθησε να την βιάσει.

«Γίνανε όλα πάρα πολύ γρήγορα. Για να με ακούσουν, ούρλιαζα και φώναζα βοήθεια και ταυτόχρονα αντιστεκόμουν. Του δίνω μια σπρωξιά με όλη μου τη δύναμη και φόραγα τακούνι και όπως έπεσε πίσω, λέω εντάξει τώρα, αυτό είναι βάζω όλη μου τη δύναμη και του έριξα πέντε κλωτσιές», είπε η κοπέλα.

Λάρισα βιασμός: Ο μικρότερος βιντεοσκοπούσε και οι άλλοι βίαζαν την 22χρονη

Από τα ουρλιαχτά και τις φωνές οι γείτονες βγήκαν στα μπαλκόνια τους. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή, γλιτώνοντας έτσι η νεαρή γυναίκα, από τις αρρωστημένες ορέξεις του.

«Με έβριζε, έλεγε αυτά τα γνωστά “σκάσε” και τα λοιπά. Βγήκαν από όλη τη γειτονιά μέχρι και κάτω στη γωνία. Σηκώθηκε κι έτρεξε. Έχω γρατζουνιές στα χείλια μου, στο πρόσωπο, και στο λαιμό μώλωπες», συνέχισε. 

Αμπελόκηποι: Τον γνώρισε μέσω social media, συναντήθηκαν και τη βίασε

Όπως είπε η ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια Χρυσάνθη Μαρία Υφαντή, τόσο ένας βιασμός, όσο και μία απόπειρα μπορεί να είναι ιδιαίτερα τραυματικά για το άτομο. 

«Το θύμα μπορει να νιώσει φόβο, ενοχή, ντροπή, μετατραυματικό στρες ή και καταθλιπτικά συμπτώματα . Είναι καταστάσεις που δύσκολα φεύγουν από το μυαλό», εξήγησε.

Χαϊδάρι: Πήδηξε από το παράθυρο και ξέφυγε από τον βιαστή της

Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. αναζήτησαν και εντόπισαν σε κοντινό σημείο από την επίθεση τον 32χρονο δράστη και τον συνέλαβαν.

Στην κατοχή του βρέθηκαν ναρκωτικά, αρχαία νομίσματα κι ένας ανιχνευτής μετάλλων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top