Ομαδικός βιασμός 17χρονου: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Έρευνα για το πώς λειτουργούσε η συμμορία των 5

Τι είπε ο 17χρονος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για όσα έζησε μέσα στις φυλακές

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση του 17χρονου, ο οποίος κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στις φυλακές ανηλίκων Κασσαβέτειας. 

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή δεν βρέθηκαν χαρακτηριστικές κακώσεις, καθώς ο χρόνος που πέρασε δεν επέτρεπε να διαπιστωθούν σημάδια βιασμού. Ωστόσο ευρήματα έδειξαν ότι υπήρξε επαναλαμβανόμενη διείσδυση. 

Κρήτη: «Με βίαζαν επί 15 ημέρες. Θέλω να τιμωρηθούν» - Σε σοκ ο 17χρονος

Όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής, «το γεγονός ότι η ιατροδικαστική εξέταση διενεργήθηκε μήνες μετά τα καταγγελλόμενα περιστατικά, δε σημαίνει πως το παιδί δε βιάστηκε». Επισημαίνει δε πως αν συνέβη αυτό θα αποκαλυφθεί από τα ψυχομετρικά τεστ και τις ψυχολογικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί. 

Από την Εισαγγελία Βόλου έχει παραγγελθεί η διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τα αδικήματα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και της κακοποίησης κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή σε βάρος του 17χρονου από την Κρήτη. 

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον 17χρονο που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό

Σύμφωνα με το gegonota.news, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, τα παιδιά έμεναν ανά δώδεκα στους θαλάμους και πλέον ερευνάται ο τρόπος που δρούσε η «συμμορία» των πέντε, που καταγγέλλεται ότι βίαζε τον 17χρονο κατ’ εξακολούθηση. 

Οι αρχές παίρνουν καταθέσεις από όλους όσοι συγκατοικούσαν στον θάλαμο με τον 17χρονο και αυτό που καλούνται να απαντήσουν γιατί δεν αντιδρούσαν στην κακοποίηση και στον βιασμό του. 

Ο 17χρονος μπήκε στο κατάστημα της Κασσαβέτειας τον Σεπτέμβριο του 2022 και απελύθη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ηρακλείου τον περασμένο Μάρτιο, οπότε και έκανε την καταγγελία για τον βιασμό του. 

Κρήτη: «Μαμά, με βίαζαν πέντε άτομα κάθε βράδυ στο κελί»

Όπως ανέφερε ο ίδιος αρχικά στη μητέρα του και στη συνέχεια στην αστυνομία από την πρώτη στιγμή που μπήκε στη φυλακή οι δράστες τον έβαλαν στο μάτι και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν, του έπαιρναν τα χρήματά του και τον απειλούσαν. Μετά από έναν σοβαρότατο ξυλοδαρμό του, το κατήγγειλε στη διεύθυνση των φυλακών και από τότε ο εφιάλτης έγινε χειρότερος. 

Οι δράστες του ασκούσαν καθημερινά ψυχολογική, λεκτική και σωματική βία, ενώ δύο μήνες πριν από την αποφυλάκισή του τον βίαζαν κατ’ εξακολούθηση επί 15 μέρες. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top