Κρήτη: «Με βίαζαν επί 15 ημέρες. Θέλω να τιμωρηθούν» - Σε σοκ ο 17χρονος

Κραυγή αγωνίας από τους γονείς του - «Τι θα κάνω με το παιδί μου;»

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο 17χρονος, ο οποίος κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από πέντε συγκρατούμενούς του στο σωφρονιστικό κατάστημα ανηλίκων Κασσαβέτειας. 

Το παιδί μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και περιέγραψε όλα όσα έζησε μέσα στις φυλακές ανηλίκων. 

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον 17χρονο που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό

«Από την πρώτη στιγμή με έβαλαν στο μάτι. Μου έδωσαν απίστευτο ξύλο τη δεύτερη μέρα που ήμουν μέσα στις φυλακές. Ήμουν κι εγώ άγριο παιδί, όμως οι γονείς μου ζήτησαν βοήθεια από το κράτος για να σωφρονιστώ και τελικά έπαθα αυτό που έπαθα. Μου έκλεβαν τα χρήματά μου, τα τσιγάρα μου, δε με άφηναν να μιλάω στο τηλέφωνο και μετά με βίαζαν επί 15 μέρες πέντε συγκρατούμενοί μου», είπε ο 17χρονος. 

«Φοβόμουν και συνεχίζω να φοβάμαι. Δεν είμαι καλά. Οι δικοί μου κάνουν ό,τι μπορούν για να είμαι, αλλά εγώ δεν μπορώ και πολλές φορές κλείνομαι στον εαυτό μου», συνέχισε. 

'Ερευνα για την καταγγελία του 17χρονου - «Έρχονταν και οι 5 στο κελί μου»

Όπως είπε, γνώριζε πως η κατάσταση μέσα στις φυλακές είναι δύσκολη, αλλά δεν περίμενε ποτέ ότι θα έπεφτε θύμα βιασμού. 

«Θέλω να τιμωρηθούν. Θέλω να τους επιβληθεί η μεγαλύτερη ποινή που υπάρχει, να μην το ξανακάνουν σε κανέναν», είπε. 

«Εμπιστεύτηκα το κράτος για να βοηθήσουν το παιδί μου και το άφησαν αβοήθητο»

Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη μίλησε και ο πατέρας του 17χρονου, ο οποίος δήλωσε πως κανείς από τις φυλακές δεν τον ειδοποίησε όταν το παιδί του έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού. 

«Είχαμε δύο μέρες να μιλήσουμε στο τηλέφωνο με το παιδί και ανησύχησα. Τηλεφώνησα στις φυλακές και μου είπε ένας φύλακας “καλά δεν έμαθες τι έχει γίνει;”. Του απάντησα όχι και μου είπε ότι το παιδί μου είναι στο νοσοκομείο. Μετά μου τηλεφώνησε ο διευθυντής και προσπαθούσε να δικαιολογηθεί», είπε αρχικά ο πατέρας. 

Κρήτη: «Μαμά, με βίαζαν πέντε άτομα κάθε βράδυ στο κελί»

Την επόμενη επικοινώνησε μέσω Skype με τον 17χρονο και η εικόνα που αντίκρισε τον τρόμαξε. 

«Το αυτί του ήταν σκισμένο, το μάτι του πρησμένο, η μύτη του σπασμένη, το παιδί ήταν σε άθλια κατάσταση. Μου είπε “βλέπεις τι μου έκαναν;”. Εξοργίστηκα. Πήρα τηλέφωνο τον διευθυντή και μου υποσχέθηκε ότι θα τον προσέχει ο ίδιος. Του είπα ότι του κλέβουν τα λεφτά και του ζήτησα να τα βάζω σε έναν λογαριασμό του και να του τα δίνει εκείνος», πρόσθεσε και κατέληξε:

«Τι θα έκαναν αν ήταν το παιδί τους. Εμπιστευτήκαμε το κράτος για να βοηθήσει το παιδί μας και το άφησε αβοήθητο. Πώς θα μαλακώσει η ψυχούλα του; Τα βράδια δεν κοιμάται, κλαίει συνέχεια, μου ζήτησε να πάει σε ψυχολόγο. Τι θα κάνω με το παιδί μου;», αναρωτήθηκε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top