Λάρισα βιασμός: Ο μικρότερος βιντεοσκοπούσε και οι άλλοι βίαζαν την 22χρονη

Στον εισαγγελέα σήμερα οι τέσσερις ανήλικοι που συνελήφθησαν

Ιατροδικαστής αναμένεται να εξετάσει σήμερα την 22χρονη, η οποία καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από ανήλικα αγόρια στον Τύρναβο της Λάρισας. Την ίδια ώρα οι τέσσερις συλληφθέντες θα βρεθούν ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθούν. 

Οι αστυνομικοί ερευνούν το βίντεο που τράβηξαν οι ανήλικοι το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και στο οποίο έχουν καταγράψει τον βιασμό της 22χρονης. 

Συνελήφθησαν τέσσερις ανήλικοι για ομαδικό βιασμό 22χρονης στη Λάρισα

Η κοπέλα πάσχει από νοητική υστέρηση και μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί πώς βρέθηκε σε απόμερη περιοχή μαζί με τους τέσσερις ανήλικους, τους οποίους κατηγορεί για ομαδικό βιασμό. 

Οι ανήλικοι από την πλευρά τους αρνούνται την κατηγορία και ισχυρίζονται πως όλα έγιναν με τη συναίνεση της κοπέλας. Η αστυνομία αναζητά δύο ακόμα ανήλικους, οι οποίοι φέρεται να συμμετείχαν στον βιασμό, αλλά διαφεύγουν της σύλληψης. 

Λάρισα: Βιντεοσκοπούσαν τον βιασμό

Σύμφωνα με πληροφορίες οι έξι εμπλεκόμενοι φέρονται να κατέγραφαν τις πράξεις τους με ένα κινητό τηλέφωνο. Η 22χρονη είπε στους αστυνομικούς πως όλα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της στη Λάρισα από παζάρι στον Τύρναβο. 

Κρήτη: «Με βίαζαν επί 15 ημέρες. Θέλω να τιμωρηθούν» - Σε σοκ ο 17χρονος

Δύο ανήλικοι Ρομά, φέρεται να την οδήγησαν σε μια απομονωμένη οικοδομή και στη συνέχεια φώναξαν τέσσερις ακόμα φίλους τους. Ο μικρότερος σε ηλικία κατέγραφε με το κινητό του τηλέφωνο και οι άλλοι πέντε, σύμφωνα με την 22χρονη, τη βίασαν διαδοχικά. 

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τέσσερις δράστες, ανάμεσά τους και εκείνος που κατέγραφε τον βιασμό και τους γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. 

Αμπελόκηποι: Τον γνώρισε μέσω social media, συναντήθηκαν και τη βίασε

Σε βάρος των τεσσάρων ανηλίκων ασκήθηκε δίωξη για κατάχρηση σε ασέλγεια σε ανίκανο άτομο. Ο 14χρονος που βιντεοσκοπούσε την πράξη κατηγορείται για συνέργεια και για παραβίαση προσωπικών δεδομένων. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top