4+1 ιδέες για bachelorette party έξω απο τα συνηθισμένα!

Ιδέες για να διοργανώσετε τα πιο πρωτότυπα προγαμιαία πάρτι

Η αγαπημένη σας φίλη παντρεύεται σύντομα και αποφασίσατε με τις κολλητές σας, να της διοργανώσετε ένα ξεχωριστό bachelorette party, που θα της μείνει αξέχαστο!

3+2 μέρη για ένα αξέχαστο bachelorette κοντά στην Αθήνα

Ανάλογα με τον χαρακτήρα και τα «θέλω» της μελλοντικής νύφης, σας προτείνουμε κάποιες ιδιαίτερες ιδέες για ένα πετυχημένο και πέρα από τα συνηθισμένα προγαμιαίο πάρτι, όπου θα μοιραστείτε όμορφες στιγμές, θα χαλαρώσετε και θα διασκεδάσετε με την ψυχή σας!

Βachelorette party σε μία πόλη της Ευρώπης

Εάν τα οικονομικά σας το επιτρέπουν, μία υπέροχη ιδέα για προγαμιαίο πάρτι είναι να ταξιδέψετε με τις φίλες σας στον αγαπημένο προορισμό της μελλοντικής νύφης ή εκεί που πάντα επιθυμούσε να πάει! 

Παρίσι, Μπαρτσελόνα, Λονδίνο, Βερολίνο, Άμστερνταμ, Πράγα, Βουδαπέστη, Ελβετικές Άλπεις... Εξερευνήστε με τις φίλες σας μία πόλη της Ευρώπης! Κάντε ένα λεπτομερές πλάνο για το πού θα μείνετε, πού θα διασκεδάσετε και τι θα δείτε εκεί και περάστε ένα μοναδικό τριήμερο, που σίγουρα θα μείνει σε όλες για πάντα αξέχαστο!

Ό,τι και εάν αποφασίσετε, το σίγουρο είναι ότι ο αέρας του εξωτερικού θα σας εμπνεύσει για να περάσετε υπέροχες στιγμές.

Bachelorette στη φύση

Μία πρωτότυπη ιδέα για bachelorette party, ειδικά εάν είστε λάτρης της φύσης και της περιπέτειας, είναι ένα διήμερο σε έναν ορεινό προορισμό. Κλείστε ένα δωμάτιο σε κάποια βουνίσια τοποθεσία, οργανώστε μία πεζοπορία στο δάσος και έπειτα επιστρέψτε για ένα χαλαρωτικό μασάζ ή μια βουτιά στη θερμαινόμενη πισίνα. Η μέρα κλείνει με υπέροχο φαγητό και κοκτέιλ

Εάν είστε περισσότερο τύπος της θάλασσας, κλείστε ένα πολυτελές μπάνγκαλοου δίπλα στο κύμα και ζήστε ξέγνοιαστες καλοκαιρινές καταστάσεις με ηλιοθεραπεία, dance μουσική και αστείες στιγμές με τις φίλες σας διασκεδάζοντας, απολαμβάνοντας το μαγικό ηλιοβασίλεμα! 

4+1 ταξίδια που πρέπει να κάνεις στη ζωή σου!

Νοικιάστε μία πολυτελή βίλα για μία βραδιά!

Μία πιο συνηθισμένη επιλογή για προγαμιαίο πάρτι, είναι να διοργανώσετε το πάρτι της αγαπημένης σας φίλης σε ένα σπίτι, με υπέροχη θέα. Αυτό που θα το κάνει πιο ιδιαίτερο είναι το πώς θα οργανώσετε αυτή τη βραδιά: Εμείς προτείνουμε να ξεκινήσετε πρώτα κάνοντας όλες παρέα ένα beauté, απαθανατίζοντας τις στιγμές και κάνοντας αστεία, ύστερα συνεχίστε με απολαυστικό φαγητό, θαυμάζοντας τη μαγευτική θέα και ολοκληρώστε την υπέροχη αυτή βραδιά με μουσική και... μαξιλαροπόλεμο! 

Σημασία, έχει η παρέα, οπότε σίγουρα θα περάσετε υπέροχα και θα αποτελέσει για τη μελλοντική νύφη μία ξεχωριστή ανάμνηση!

Περάστε μία υπέροχη μέρα με ιστιοπλοϊκό στα γύρω νησιά

Μία πραγματικά υπέροχη ιδέα που θα ενθουσιάσει σίγουρα τη φίλη σας που παντρεύεται, είναι να οργανώσετε μία ημερίσια εκδρομή με ιστιοπλοϊκό στα γύρω κοντινά νησιά της Αττικής.

Μουσική, ήλιος, selfies με μπλε φόντο, βουτιές στη θάλασσα, υπέροχα εδέσματα εν πλω και κρυφές παραλίες τις οποίες θα απολαύσετε μόνο εσείς! Θα έρθετε ακόμη πιο κοντά με τις φίλες σας, θα γελάσετε, θα χαλαρώσετε... σίγουρα αυτό το bachelorette party θα σας μείνει αξέχαστο!

Σαν να είσαι σε νησί! - 5+1 ονειρικά μέρη για wedding party στην Αττική

Pool bachelorette party με κοκτέιλ, μουσική και φωτογράφο

Πισίνα μόνο για εσάς, όμορφος φωτισμός, γευστικά κοκτέιλ, απολαυστική θέα...

Τα poοl parties είναι από τις πιο ξεχωριστές ιδέες για προγαμιαίο πάρτι, αφού είστε άνετες με το μαγιό σας, απολαμβάνετε τον ήλιο και τη μουσική παρέα με τις φίλες σας, κάνοντας αστεία παιχνίδια στην πισίνα, ενώ ο φωτογράφος απαθανατίζει αυτές τις ξέγνοιαστες στιγμές με τις κολλητές σας, για να τις θυμάστε για πάντα! 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top