3+2 μέρη για ένα αξέχαστο bachelorette κοντά στην Αθήνα

Πρωτότυπες ιδέες για την οργάνωση του προ-γαμήλιου πάρτι σας!

Η μέρα του γάμου σας πλησιάζει, ένα νέο κεφάλαιο στη ζώή σας πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα και ανυπομονείτε να το ζήσετε στο έπακρο! Πώς θα γιορτάσετε αυτό το υπέροχο γεγονός; Μα, φυσικά, διοργανώνοντας το δικό σας bachelorette, στο οποίο θα μοιραστείτε υπέροχες στιγμές με τις πιο κοντινές σας φίλες, θα χαλαρώσετε, θα γελάσετε με την ψυχή σας, θα απαθανατίσετε όμορφες στιγμές και θα χορέψετε διασκεδάζοντας έως τις πρώτες πρωινές ώρες!

Σαν να είσαι σε νησί! - 5+1 ονειρικά μέρη για wedding party στην Αττική

Σίγουρα το... προ-γαμήλιο πάρτι σας θα χαραχτεί για πάντα στη μνήμη και την καρδιά σας, ενώ είναι εξίσου σημαντικό, αφού σηματοδοτεί από τη μία το τέλος της εργένικης ζωής σας και από την άλλη το ξεκίνημα ενός νέου κεφαλαίου, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία να αποδεσμετείτε για λίγο από τις προετοιμασίες του γάμου σας!

Ποια μέρη, όμως, είναι ιδανικά για να οργανώσετε το δικό σας bachelorette; Πραγματικά, οι επιλογές είναι άπειρες και έχουμε πολλές ιδέες να σας προτείνουμε, για να περάσετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο! 

Για spa και κοκτέιλ στο Σούνιο

Θέλετε να παραμείνετε εντός Αττικής για το bachelorette σας, να απολαύσετε με τις φίλες σας ένα μοναδικό day spa και να συνεχίσετε με γευστικά κοκτέιλ και διασκεδαστική μουσική σε κάποιο beach bar; Το Σούνιο έχει να σας προσφέρει πολλές επιλογές χαλάρωσης και διασκέδασης!

Πρώτα μία βόλτα στον Ναό του Ποσειδώνα, με τη μαγευτική θέα για χαλαρό καφεδάκι και... selfies και έπειτα συνεχίστε με ένα χαλαρωτικό μασάζ σε ένα από τα ξενοδοχεία της περιοχής και ολοκληρώστε τη μέρα σας χορεύοντας έως το πρωί δίπλα στο κύμα!

Κλείστε ένα bachelorette Σαββατοκύριακο στο Λουτράκι

Έχετε διάθεση και κέφι για κοντινή εκδρομή που θα τη συνδυάσετε ιδανικά με το προ-γαμήλιο πάρτι σας; Πολύ όμορφη τοποθεσία και επιλογή αποτελεί το Λουτράκι, μόλις 1 ώρα από την Αθήνα. Μπανάκι στην πισίνα ή τη θάλασσα και έπειτα διασκέδαση εώς τις πρώτες πρωινές ώρες στα μπαράκια που βρίσκονται κατά μήκος της παραλίας.

Οι επιλογές διασκέδασης στο Λουτράκι καλύπτουν όλα τα γούστα: lounge καταστάσεις με θέα το ηλιοβασιλεμα, έντονο clubbing ή ακόμα και χαλαρές βολτές δίπλα στη θάλασσα. 

Πόσο κοστίζουν φέτος οι διακοπές με ιστιοπλοϊκό, καταμαράν και γιοτ

Στις Σπέτσες για bachelorette σε νησί

Ένα νησί, που ενδείκνυται για μία τέτοια περίσταση, όπως είναι το προ-γαμήλιο πάρτι σας, είναι οι Σπέτσες. Πρώτον, γιατί είναι αρκετά κοντά στην Αθήνα και εύκολα προσεγγίσιμο νησί.

Δεύτερον, απαγορεύεται η κυκλοφορία των ιδιωτικών αυτοκινήτων, αφού ο οικισμός των Σπετσών θεωρείται διατηρητέος από την αρχαιολογική υπηρεσία, κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να μετακινηθείτε χωρίς ταλαιπωρία και συνωστισμό και να απολαύσετε τις ομορφιές του νησιού, σε συνδυασμό με τη διασκέδαση - που έχει πρωταρχικό ρόλο!

Επισκεφτείτε σίγουρα την Αγία Μαρίνα, που αποτελεί την πιο κοσμοπολίτικη παραλία του νησιού, η οποία είναι πάντα γεμάτη από κόσμο και ένα beach bar που συγκρίνεται με εκείνα που βρίσκεις στα πιο διάσημα νησιά των Κυκλάδων! 

4+1 ταξίδια που πρέπει να κάνεις στη ζωή σου!

Μονοήμερη εκδρομή με ιστιοπλοϊκό στην Εύβοια

Μία ξεχωριστή και σίγουρα αξέχαστη εμπειρία θα είναι εάν επιλέξετε την ημέρα του bachelorette σας να την περάσετε σε ένα ιστιοπλοϊκό με τις καλύτερές σας φίλες, το οποίο θα σας ταξιδέψει στις πιο απομονωμένες και πανέμορφες παραλίες της Εύβοιας.

Αφεθείτε στη μαγευτική θέα που θα σας αγκαλιάζει καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας... Βουτήξτε στα κρυστάλλινα νερά της, υπό τους ήχους της μουσικής και υπέροχων εδεσμάτων που θα απολαύσετε εν πλω. Αδράξτε αυτή τη μέρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

6+1 αξέχαστες μονοήμερες εκδρομές από την Αθήνα

Προ-γαμήλιο πάρτι στην Αράχωβα

Είστε λάτρης του βουνού και της πιο εναλλακτικής διασκέδασης; Σας αρέσει η πεζοπορία και θέλετε να συνδυάσετε το bachelorette σας με έναν ορεινό προορισμό; Ένα Σαββατοκύριακο στην Αράχωβα αποτελεί μία ιδανική επιλογή, αφού προσφέρει στον επισκέπτη όλη την πολυτέλεια στα πέτρινα και φιλόξενα resorts της περιοχής, ώστε να περάσετε ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο.

Κάντε το μπάνιο σας στις θερμαινόμενες πισίνες, αντικρύζοντας τη φύση μέσα από τις μεγάλες τζαμαρίες, απολαύστε φανταστικό φαγητό και υπέροχα κοκτέιλ στα μπαρ της περιοχής. Είναι μία διαφορετική επιλογή για προ-γαμήλιο πάρτι, που σίγουρα, όμως, θα δικαιώσει το ταξίδι σας. 

Όποιον προορισμό και εάν επιλέξετε, εν τέλει, γι' αυτές τις μίνι διακοπές με τις φίλες σας για το bachelorette σας, το σίγουρο είναι ότι θα περάσετε μοναδικά, θα διασκεδάσετε με την καρδιά σας και θα θυμάστε για πάντα αυτό το υπέροχο Σαββατοκύριακο!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top