Σαν να είσαι σε νησί! - 5+1 ονειρικά μέρη για wedding party στην Αττική

Οικονομικός γάμος σε παραλία - Πώς να διοργανώσετε το τέλειο πάρτι

Είστε από εκείνες που ονειρεύονται το τέλειο γαμήλιο πάρτι στην παραλία, αλλά ο γάμος σε κάποιο νησί σας βγάζει εκτός budget; Είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε ιδανικές λύσεις για να οργανώσετε το πιο μαγικό beach wedding party, που θα σας μείνει αξέχαστο!

Σκέφτεσαι τον γάμο; 14 + 1 ερωτήσεις για να βεβαιωθείς!

Ο γάμος στη θάλασσα και το γαμήλιο πάρτι πάνω σε μια παραλία, αποτελούν μία καινοτόμα, νεανική και φρέσκια ιδέα, που το τελευταίο διάστημα προτιμάται από πολλά ζευγάρια. Δεν πρόκειται μόνο για μία πολύ ρομαντική επιλογή αλλά ένα wedding beach party είναι σαφώς πιο οικονομικό από έναν κλασικό γάμο με δεξίωση σε κάποιο κτήμα/χώρο δεξιώσεων και πιο εύκολο στη διαχείριση και την οργάνωση, με λιγότερες απαιτήσεις (εξαρτάται βέβαια από τις επιθυμίες μας), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε χρειάζεται τη φροντίδα μας και την προσοχή μας.

Ο γάμος στη θάλασσα και το γαμήλιο πάρτι πάνω σε μια παραλία, αποτελούν μία καινοτόμα, νεανική και φρέσκια ιδέα, που το τελευταίο διάστημα προτιμάται από πολλά ζευγάρια / Φωτογραφία pexels

Ποια μέρη, όμως, θα μπορούσαν να αποτελέσουν την ιδανική λύση για το μυστήριο και μετέπειτα για το ονειρικό γαμήλιο πάρτι σας δίπλα στο κύμα; Είναι πολύ σημαντικό, προτού επιλέξετε την παραλία των ονείρων σας, να έχετε στον νου σας τα παρακάτω: Συνετό θα ήταν στην παραλία που θα επιλέξετε να βρίσκεται σε κοντινή της απόσταση εκκλησάκι, ώστε να συνδυάσετε εύκολα την τελετή με το γαμήλιο πάρτι, χωρίς χρονοβόρες μετακινήσεις και ταλαιπωρία! Επίσης, υπέροχη επιλογή θα ήταν στην παραλία να υπάρχει κάποιο beach-bar και διαθέσιμες υποδομές (όπως σκίαση, τουαλέτα, bar και κουζίνα). 

Τέλος, μία πιο απόμερη δημόσια παραλία, η οποία έχει ιδιαίτερη θέση στη καρδιά σας, μπορεί να είναι πιο δύσκολη επιλογή, αλλά σίγουρα θα κάνει τη διαφορά.  Απλά σε αυτήν την περίπτωση θα πρεπει να φροντίσετε για πολλά περισσότερα, σε ό,τι αφορά στην φροντίδα των καλεσμένων σας. 

Τα πιο ονειρικά μέρη για wedding beach party στην Αττική 

Εάν προτιμήσετε την ιδέα της διοργάνωσης ενός πάρτι στην παραλία ή σε ένα beach bar μετά τον γάμο σας, το σίγουρο είναι ότι αυτή η ιδέα θα είναι πιο διασκεδαστική από κάθε άλλη... κλασική και συμβατή επιλογή. Προσφέρει ελευθερία σε όλους, προδιαθέτει για μεγαλύτερο κέφι, επιτρέπει την ενεργή συμμετοχή των καλεσμένων, σας προτρέπει να ντυθείτε εσείς και οι καλεσμένοι σας με πιο άνετα ρούχα, και, φυσικά, απαλλάσσει τους ανθρώπους από τα στενά τους παπούτσια, διασκεδάζοντας έτσι, μέσα από την καρδιά τους, χωρίς καθωσπρεπισμούς!

Ένα γαμήλιο πάρτι στην παραλία προσφέρει ελευθερία σε όλους, προδιαθέτει για μεγαλύτερο κέφι, επιτρέπει την ενεργή συμμετοχή των καλεσμένων, σας προτρέπει να ντυθείτε εσείς και οι καλεσμένοι σας με πιο άνετα ρούχα / Φωτογραφία unsplash

Stars System: Παντρεύεσαι το 2023; Δες τυχερές ημερομηνίες κάθε μήνα!

Δείτε κάποιες παραλίες που είναι ιδανικές για αυτή την ξεχωριστή ημέρα: 

Πόρτο Ράφτη

Αν ονειρεύεστε να παντρευτείτε εκεί που σκάει το κύμα, το Πόρτο Ράφτη είναι ιδανική επιλογή, αφού διαθέτει εκκλησάκια δίπλα στη θάλασσα, οπως αυτά του Άγιου Σπυρίδωνα και της Αγίας Μαρίνας, όπου μπορείτε να συνδυάσετε την τελετή με το γαμήλιο πάρτι στην παραλία!

Σούνιο

Τι πιο ρομαντικό να παντρεύεστε με ολόγιομο φεγγάρι κάτω από τον Ναό του Ποσειδώνα στο ακρωτήρι. Το Σούνιο έχει να σας προσφέρει αρκετές επιλογές για το μυστήριο και το wedding party σας!

Παλαιά Φώκαια

Η περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας φημίζεται ότι διαθέτει ένα από τα πιο όμορφα και παραθαλάσσια ξωκλήσια, το οποίο βρίσκεται «σκαρφαλωμένο» στα βράχια, ανάμεσα σε δύο παραλίες, που δύσκολα πιστεύει κάποιος ότι βρίσκεται ακόμη εντός Αττικής. Ο λόγος για το εκκλησάκι της Παναγίας της Καταφυγιώτισσας.

Μέγαρα

Άλλη μία πολύ όμορφη επιλογή, είναι η περιοχή των Μεγάρων, όπου οι επιλογές σε εκκλησάκια και παραλίες, ιδιαίτερα αυτή της Πάχης, όπου βρίσκεται και η Παναγίτσα της Πάχης, σας δίνουν την αίσθηση ότι παντρεύεστε σε νησί! 

Ανάβυσσος

Για έναν απλό και απέριττο γάμο, με πολλή διασκέδαση έπειτα στο wedding party σας προτείνουμε και την Ανάβυσσο, στην οποία βρίσκεται και το ξακουστό πετρόχτιστο ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου, με θέα το απέραντο γαλάζιο!

Καλύβια Θορικού

Για έναν αξέχαστο γάμο, δίπλα στη θάλασσα και έπειτα για ένα μοναδικό, ξέφρενο wedding party πάνω στην αμμουδιά, ιδανικά είναι και η περιοχή των Καλυβίων, όπου προσφέρουν πολλές επιλογές για το μυστήριο και το γαμήλιο πάρτι των ονείρων σας!

Ένα wedding beach party είναι σαφώς πιο οικονομικό από έναν κλασικό γάμο με δεξίωση σε κάποιο κτήμα/χώρο δεξιώσεων και πιο εύκολο στη διαχείριση και την οργάνωση, με λιγότερες απαιτήσεις / Φωτογραφία unsplash

Σκέφτεσαι να κάνεις το επόμενο βήμα; Δες αν ταιριάζεις με τον σύντροφό σου

Τips για το βράδυ της γαμήλιας δεξίωσης

Το βράδυ του wedding party είναι ένα από τα πιο σημαντικά βράδια για το ζευγάρι, αφού γιορτάζει την έναρξη της κοινής ζωής τους! Έτσι, το πιο σημαντικό είναι να διασκεδάσετε με την καρδιά σας και να περάσετε ένα ονειρικό βράδυ μαζί με τους καλεσμένους σας.

Παρακάτω, σας παραθέτουμε κάποιες συμβουλές που πιστεύουμε ότι θα σας φανούν πολύ χρήσιμες, εάν αποφασίσετε να διοργανώσετε το γαμήλιο πάρτι σας δίπλα στο κύμα! 

  • Επιλέξτε το εκκλησάκι όπου θα γίνει το μυστήριο και την παραλία κοντά σε αυτό.
  • Μην προτιμήσετε μία αίθουσα δεξιώσεων, αλλά οργανώστε το wedding party σας σε ένα beach bar, με σωστές υποδομές (στέγαστρο, τουαλέτες, κουζίνα, τουαλέτα κ.λ.π.).
  • Φροντίστε για το καλό φαγητό και τα άφθονα ποτά των καλεσμένων σας.
  • Κλείστε έναν dj της επιλογής σας ή μία μπάντα που θα παίξει ζωντανά για εσάς και τους καλεσμένους σας και θα αποθεώσει τη διασκέδαση!
  • Βρείτε έναν φωτογράφο που θα μπει στο πνεύμα και θα απαθανατίσει μοναδικά την ημέρα αυτή.
  • Ντυθείτε εσείς και οι καλεσμένοι σας λιτά και άνετα και διασκεδάστε με την ψυχή σας!
  • Ζήστε την κάθε στιγμή αυτής της ξεχωριστής ημέρας, χωρίς άγχος, μόνο με πλατύ χαμόγελο!
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top