Toν γνώρισαν στο νοσοκομείο και κατάφεραν να του «αρπάξουν» 335.000 ευρώ

Πώς έπεισαν ηλικιωμένο να «επενδύσει» τις οικονομίες του

Τύρναβος: Γνωρίστηκαν στο νοσοκομείο και του άρπαξαν 335.000 ευρώ

Θύμα απάτης έπεσε ένας ηλικιωμένος από τον Τύρναβο από ένα επιτήδειο ζευγάρι. Τον γνώρισαν στο νοσοκομείο και κατάφεραν να του «αρπάξουν» 335.000 ευρώ.

Έταζε χρήματα από το ΕΣΠΑ και απέσπασε 150.000 ευρώ!

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο 70χρονος ήθελε να «αυγατίσει» την περιουσία του με τις επενδύσεις που θα του έκαναν οι απατεώνες με αποτέλεσμα τελικά να τη χάσει.

Η γνωριμία σε θάλαμο νοσοκομείου

Η γνωριμία του ζευγαριού με τον ηλικιωμένο έγινε σε θάλαμο νοσοκομείου της Λάρισας. Ο 70χρονος είχε υποβληθεί σε επέμβαση, όπως και ο πατέρας του φερόμενου απατεώνα από τον Τύρναβο.

Το ζευγάρι επισκεπτόταν τον 78χρονο νοσηλευόμενο συγγενή του και μιλούσε καθημερινά με τον 70χρονο, έτσι τον έπεισε να δώσει οικονομίες 335.000 ευρώ για επενδύσεις σε παραφαρμακευτικά προϊόντα.

ΕΛ.ΑΣ.: Προσοχή σε αυτό το νέο απατηλό ηλεκτρονικό μήνυμα

Ο 70χρονος που ήθελε να αυξήσει την περιουσία του, πείστηκε και σταδιακά κατέθετε χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό τα οποία υποτίθεται «διαχειριζόταν» το ζευγάρι.

Ο απατεώνας είχε δώσει τον τραπεζικό λογαριασμό του πατέρα του, που σήμερα βρίσκεται απολογούμενος για απάτη. Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες πέρασε την πόρτα του ανακριτή υποβασταζόμενος και περπατώντας με «π».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top