Γλυκά Νερά: «Στέλνουν ερωτικά γράμματα στη φυλακή για τον πιλότο»

Τι αποκάλυψε στη Sun σωφρονιστικός υπάλληλος- «Έχουμε μείνει άναυδοι»

Το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την τρίτη διακοπή στο δικαστήριο που δόθηκε σήμερα

Ολόκληρες τσάντες με ερωτικά γράμματα από θαυμάστριες για τον 34χρονο πιλότο, καταδικασμένο για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν, φτάνουν στις φυλακές. 

Γλυκά Νερά: Χωρίς χειροπέδες στο δικαστήριο ο δολοφόνος της Καρολάιν

Οι φύλακες στο Μαλανδρίνο, όπου κρατείται ο πιλότος, έχουν μείνει άναυδοι από τον αριθμό των ερωτικών επιστολών που λαμβάνουν με αποστολέα τον δολοφόνο της 19χρονης συζύγου του και μητέρας της κόρης τους.

Τι απαντά ο πιλότος στον πατέρα της Καρολάιν για την επιστολή

«Διαβάσαμε, όπως είναι το πρωτόκολλο, όλη την αλληλογραφία και μείναμε άναυδοι», είπε στη Sun Online ένας φρουρός που μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας.

Ο δολοφόνος της Καρολάιν προσποιούταν επί 37 ημέρες ότι η οικογένειά του είχε πέσει θύμα αδίστακτων ληστών

Ο δολοφόνος της Καρολάιν προσποιούταν επί 37 ημέρες ότι η οικογένειά του είχε πέσει θύμα αδίστακτων ληστών

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι πρέπει να ταξινομήσουν «τσάντες» με γράμματα για τον 34χρονο. «Είναι γραμμένα από γυναίκες, Ελληνίδες, που λένε ότι είναι ερωτευμένες μαζί του. Πιστεύουν ότι είναι αθώος, ότι η δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς δεν ήταν προμελετημένη και ότι όλα συνέβησαν εν θερμώ» υποστηρίζει στη Sun η ίδια πηγή.

Ήταν στις 11 Μαΐου 2021, όταν εντοπίστηκε το άψυχο σώμα της Καρολάιν, στη μεζονέτα του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά. Ο 34χρονος πιλότος σκότωσε και το σκυλάκι της οικογένειας, τη Ρόξυ, προσποιούμενος επί 37 ημέρες ότι το ζευγάρι είχε πέσει θύμα αδίστακτων ληστών. 

Η αδικοχαμένη Καρολάιν με την κόρη της Λυδία- Το κοριτσάκι μεγαλώνει χωρίς τη μητέρα του

Η αδικοχαμένη Καρολάιν με την κόρη της Λυδία- Το κοριτσάκι μεγαλώνει χωρίς τη μητέρα του

Η αστυνομία όμως δεν άργησε να φτάσει στα ίχνη του πραγματικού δολοφόνου της 19χρονης μητέρας, η οποία είχε έναν «αργό και οδυνηρό θάνατο» σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό της. 

Ο καταδικασμένος πιλότος για τη δολοφονία της Καρολάιν εξερχόμενος από τα δικαστήρια- Eurokinissi

Ο καταδικασμένος πιλότος για τη δολοφονία της Καρολάιν εξερχόμενος από τα δικαστήρια- Eurokinissi

Ο πιλότος καταδικάστηκε πρωτόδικα σε ισόβια και επιχειρεί να τα «σπάσει» με την έφεση. Λόγω προβλημάτων υγείας του δικηγόρου του, η δίκη αναβλήθηκε και σήμερα, για τις 8 Μαΐου. Ο δολοφόνος της Καρολάιν προσπαθεί να πείσει ότι υπάρχουν «ελαφρυντικά».

Γλυκά Νερά: Στο εδώλιο πάλι ο πιλότος – Προσδοκά να «σπάσει» τα ισόβια

Ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, έχει υποστηρίξει στο παρελθόν ότι ο πελάτης του είναι «πρότυπο κρατούμενου» που «διαβάζει πολύ και εργάζεται στην καντίνα της φυλακής» και δεν πρέπει να τιμωρηθεί για ένα έγκλημα «που δεν ήταν ποτέ προμελετημένο».

Καρολάιν: Η φωτογραφία της μικρής Λυδίας από τις Φιλιππίνες

Η μικρή Λυδία, η οποία είναι σήμερα 3 ετών, έχασε τη μητέρα της πριν καν κλείσει τον πρώτο χρόνο ζωής της. Πλέον ζει με τη γιαγιά της, Σουζάνα, και την αδελφή της Καρολάιν στις Φιλιππίνες.  Με δικαστική απόφαση οι γονείς της πιλότου επιτρέπεται να της μιλούν μόνο μία ώρα την εβδομάδα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top